Alacakaranlık oyuncusu Gregory Tyree Boyce 30 yaşında hayatını kaybetti 

Alacakaranlık (Twilight) filmindeki Tyler Crowley rolüyle tanınan Gregory Tyree Boyce 30 yaşında kız arkadaşıyla birlikte hayata veda etti. Ünlü oyuncunun ve kız arkadaşının ölüm nedeni araştırılıyor.

Haberler ntv.com.tr 19.05.2020 - 10:08 Son Güncelleme : 19.05.2020 - 13:11

  • 1

    Alacakaranlık (Twilight) serisi oyuncularından Gregory Tyree Boyce 30 yaşında hayatını kaybetti.

  • 2

    Boyce, 13 Mayıs’ta Las Vegas’ta kız arkadaşı Natalie Adepoju ile birlikte ölü bulundu. Adepoju 27 yaşındaydı. Çiftin ölüm nedeni araştırılıyor.

  • 3

    E! News’e konuşan bir yakını, “Greg’in kuzeni uyandı ve Greg’in arabasının hala evin önünde olduğunu fark etti. Endişelendi, çünkü Greg'in Los Angeles’ta olması gerekiyordu. Kuzeni onu kontrol etti ve cesedini buldu” diye konuştu.

  • 4

    Aralık ayında 30 yaşına giren Boyce, en son 10 Mayıs’ta yaptığı Instagram paylaşımında, “30 yaşımı göreceğimi hiç düşünmememiştim. Yıllar içinde herkes gibi hatalar yaptım ama bugün sadece büyük hatalarım üzerinde düşündüğüm günlerden biri. Hayatta kalmak için nasıl zaman ama. Mutlu kirli 30 yaşlar kendime! Bu yılın kalanını en iyi şekilde geçirelim!” yazmıştı.

  • 5

    Alacakaranlık filmindeki Tyler Crowley rolüyle tanınan Boyce’nin 10 yaşında Alaya adında bir kızı bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız