Arif V 216'dan yeni afiş (Filmden kareler)

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz Arif V 216'nın yeni afişini sosyal medya hesaplarından paylaştı

Haberler 09.12.2017 - 16:37

  • 1
    Cem Yılmaz, yeni filmi Arif V 216'nın afişini paylaştı.

    Ünlü komedyen, sosyal medya hesaplarından paylaştığı afişe, “Birbirinden değerli oyuncuların olduğu neşeli, serseri,romantik ama bi o kadar da ’bi o kadar’ filmimiz...Bu projede emeği gecen bin arkadaşım adına müzik dünyamızın en büyük isimleri ,çok sevgili çok kıymetli Ajda,Tarkan,Mustafa Sandal ve Kenan Doğulu ya kalbimin en derin yerinden teşekkür ediyorum.Desteklerini ömrüm boyunca unutmayacağım. Beni çok mutlu ettiniz, çok yaşayın” notunu düştü.

    Cem Yılmaz’a Ozan Güven, Seda Bakan, Zafer Alagöz ve Özkan Uğur eşlik ettiği film, 5 Ocak 2018’de vizyona girecek. Senaryosu Cem Yılmaz’a ait olan film, Yönetmen Kıvanç Baruönü tarafından çekildi.
  • 2

    Daha önce filmin ilk afişi Instagram hesabından paylaşan Yılmaz, vizyon tarihini 2018 olarak duyurmuştu. 

  • 3

    Cem Yılmaz’ın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın çekimleri tamamlandı. İşte başrollerde Cem Yılmaz ve Ozan Güven’in yer aldığı filmin setinden kareler... 

  • 4

    Seda Bakan, Zafer Algöz, Özkan Uğur gibi isimlerin de rol aldığı, 150 kişilik bir teknik ekiple 71 gün süren çekimler boyunca İstanbul'un güncel ve tarihi, doğal dokusu dekor olarak kullanıldı. 

  • 5

    5 bine yakın yardımcı oyuncu kadrosuyla tamamlanan çekimlerin ardından filmin post prodüksiyon çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

  • 6

    Filmin 5 Ocak 2018’de vizyona girmesi planlanıyor.

  • 7

    Cem Yılmaz, filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından, sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımda, “Sevgili dostlar, 71 gün süren Arif V 216 çekimlerini tamamladım, tatile doğru uçuyorum. Tüm ekip arkadaşlarımın selamı var” notunu yazdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız