Attila İlhan anılacak

Haberler 07.10.2016 - 12:24 Son Güncelleme : 07.10.2016 - 12:26

  • 1
    Cumhuriyet dönemi edebiyatına ve düşünce dünyasına çok sayıda eser veren Türkiye’nin değerli aydınlarından Attila İlhan Kadıköy’de anılacak.
  • 2
    Şiirleri, romanları, öyküleri, senaryo ve yazınlarıyla hemen herkesin hayatına dokunan Türk edebiyatının usta isimlerinden Attila İlhan, 11 Ekim ölüm yıldönümü dolayısıyla Kadıköy Belediyesi ve Attilâ İlhan Vakfı işbirliği ile yapılacak anma gecesinde yaşamına tanıklık eden dostları tarafından anlatılacak ve şiirleri okunacak.
  • 3
    Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde 10 Ekim Pazartesi gecesi Saat 20.00'da gerçekleşecek geceye Metin Celal, Haydar Ergülen, Prof. Dr. Yakup Çelik konuşmacı olarak katılacak. Kerem Alışık, Yılmaz Gruda, Erkan Bektaş ve Levent Can Atillâ İlhan'ın unutmaz şiirlerini okuyacağı gecede Mazlum Çimen'de İlhan’ın şiirlerinden bestelenen şarkıları seslendirecek.
  • 4
    Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıl 90. Doğum gününde usta şair için Attilâ İlhan Vakfı işbirliği ile bir anma yapmıştı. “Attilâ İlhan 90 Yaşında” isimli gecede gecede Ahmet Mümtaz Taylan, Deniz Uğur, Kerem Alışık ve Levent Ülgen şairin şiirlerini okumuş, Vedat Sakman ise İlhan şiirlerinden şarkılar söylemişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız