Batwoman dizi setinden ilk fotoğraflar

Batwoman karakterini canlandıran ilk siyah kadın olarak tarihe geçen Javicia Leslie, kostümü giydi, kamera karşısına geçti. Batwoman dizisinden ilk set fotoğrafları geldi.

Haberler ntv.com.tr 28.09.2020 - 07:52

  • 1

    Javicia Leslie, sıra dışı özellikleriyle seyirciyi şaşırtacak olan Batwoman karakteri için pelerini giydi.

    33 yaşındaki Amerikalı oyuncu, daha önce Ruby Rose’un canlandırdığı Batwoman rolünü devraldı.

  • 2

    Batwoman dizisinin Kanada’nın Vancouver şehrinde yapılan çekimlerinden ilk fotoğraflar objektiflere yansıdı. Rolü canlandıran ilk siyah kadın olarak tarihe geçen Leslie, ilk kez Batwoman kostümüyle görüldü.

  • 3

    Dizinin The CW kanalındaki ikinci sezonu için pelerini giyen Leslie, rolü hakkında daha önce verdiği bir röportajda, “İkonik Batwoman rolünü televizyonda canlandıracak ilk siyahi oyuncu olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Biseksüel bir kadın olarak, LGBTİ+ topluluğu için öncü olan bu çığır açıcı diziye katılmaktan onur duyuyorum” demişti.

  • 4

    Rolün önceki sahibi Ruby Rose de Leslie’nin diziye girmesini Instagram mesajıyla kutlamıştı: “Bu çok harika! Batwoman’ın harika bir siyah kadın tarafından canlandırılmasına çok sevindim. Yarasa pelerinini devraldığı için Javicia Leslie'yi tebrik ediyorum. Mükemmel bir kadro ve ekibe dahil oluyorsun. Müthiş bir iş çıkaracağınızı düşündüğüm 2. sezonu seyretmek için sabırsızlanıyorum.”

  • 5

    Leslie, dizide Ryan Wilder adında yeni bir karaktere hayat veriyor. Karakter, sevimli, dağınık, biraz aptal ve evcilleşmemiş biri olarak tanımlanıyor. Daha önce yarasa kıyafetini giyen Kate Kane (Ruby Rose canlandırdı) karakterine benzemiyor.

  • 6

    Hayatında hiç kimsenin izinden gitmediği Ryan, yıllarını uyuşturucu kaçakçısı olarak geçirmiştir. Acısını kötü alışkanlıklarla maskelemiştir. Ryan, artık bitkisiyle birlikte minibüsünde yaşamaktadır. Sokak kedisi için süt çalacak ve çıplak elleriyle öldürebilecek biri olan Ryan, en tehlikeli savaşçı türüdür: Çok yetenekli ve mühiş disiplinsiz. Lezbiyen, atletik, tutkulu ve tipik Amerikan kahramanlarının dışında.

  • 7

    Dizinin Ocak 2021’de yayında olması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız