Batwoman dizisinin yeni başrolü Javicia Leslie

Hollywood’da esen ırkçılık karşıtı rüzgar, Batwoman karakterinin ilk kez bir siyah oyuncu tarafından canlandırılmasını sağladı. Javicia Leslie, sıra dışı özellikleriyle seyirciyi şaşırtacak olan Batwoman karakteri için pelerini giymeye hazırlanıyor.

Haberler ntv.com.tr 09.07.2020 - 11:45

  • 1

    Batwoman dizisi yeni başrolünü buldu. Hollywood’da esen ırkçılık karşıtı rüzgar, Batwoman karakterinin de siyahi oyuncuyla yoluna devam etmesini sağladı. Javicia Leslie, dizinin The CW kanalındaki ikinci sezonu için pelerini giymeye hazırlanıyor.

  • 2
    Leslie, “İkonik Batwoman rolünü televizyonda canlandıracak ilk siyahi oyuncu olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Biseksüel bir kadın olarak, LGBTİ+ topluluğu için öncü olan bu çığır açıcı diziye katılmaktan onur duyuyorum” dedi.
  • 3
    Leslie, dizide Ryan Wilder adında yeni bir karaktere hayat verecek. Karakter, sevimli, dağınık, biraz aptal ve evcilleşmemiş biri olarak tanımlandı. Daha önce yarasa kıyafetini giyen Kate Kane (Ruby Rose canlandırdı) karakterine benzemiyor.
  • 4
    Hayatında hiç kimsenin izinden gitmediği Ryan, yıllarını uyuşturucu kaçakçısı olarak geçirmiştir. Acısını kötü alışkanlıklarla maskelemiştir. Ryan, artık bitkisiyle birlikte minibüsünde yaşamaktadır. Sokak kedisi için süt çalacak ve çıplak elleriyle öldürebilecek biri olan Ryan, en tehlikeli savaşçı türüdür: Çok yetenekli ve mühiş disiplinsiz. Lezbiyen, atletik, tutkulu ve tipik Amerikan kahramanlarının dışında.
  • 5

    Leslie, rolü, mayıs ayında diziden ayrılacağını duyurarak hayranlarını şaşırtan Ruby Rose’dan devraldı.

  • 6
    Rose, Leslie’nin diziye girmesini Instagram mesajıyla kutladı: “Bu çok harika! Batwoman’ın harika bir siyah kadın tarafından canlandırılmasına çok sevindim. Yarasa pelerinini devraldığı için Javicia Leslie'yi tebrik ediyorum. Mükemmel bir kadro ve ekibe dahil oluyorsun. Müthiş bir iş çıkaracağınızı düşündüğüm 2. sezonu eyretmek için sabırsızlanıyorum.”
  • 7

    Yeni ‘Batwoman’ Leslie, daha önce iki sezon boyunca God Friended Me dizisinde rol aldı. 33 yaşındaki Amerikalı oyuncu ayrıca, The Family Business dizisi ve Always a Bridesmaid adlı filmde de yer aldı.

    Warner Bros’un çektiği Batwoman dizisi, Bob Kane tarafından Bill Finger ile birlikte Disney için oluşturulan karakterlere dayanıyor. Dizi, ocak ayında başlayacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız