Beyoğlu Sineması için ‘acil eylem planı’ hazırlandı

Kapanacağını açıklayan Beyoğlu Sineması'ndan güzel haberler geliyor. Sinemanın yeni bir projeyle birlikte hizmete devam etme olasılığı var. Sinemayı kurtarmak için 3 maddelik bir acil eylem planı bile hazırlandı.

Haberler 16.06.2017 - 14:07

  • 1

    Beyoğlu Sineması'nın 30 Haziran’da kapılarını kapatacağını açıklamasanın ardından harekete geçensinemaseverler, üzerinde çalıştıkları yeni bir sistemle sinemanın hizmetini sürdürmesini sağlamak istiyor. 

  • 2
    Sinema yazarı Cem Altınsaray’ın harekete geçmesiyle birlikte geliştirilen proje sayesinde kapanma kararından geri adım atıldı.
  • 3
    ACİL EYLEM PLANI

    Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Altınsaray, ilk olarak sinemanın borcunun en kısa zamanda ödenebileceği bir kaynak akışı yaratmak, borca yol açan olumsuz koşulların giderilmesi adına adımlar atmak ve sinema kültürünün her yönüyle paylaşılabildiği sosyal bir yaşam alanına dönüştürmek için projeler üretmek olmak üzere 3 başlıklı bir acil eylem planı hazırlandığını duyurdu.
  • 4
    Beyoğlu Sineması’nın kapanmamasını isteyen binlerce insan olduğu anlatan Altınsaray, “Sinemanın yöneticileri de inanamadı, rüyada gibiler diyebilirim. Bence iyi bir organizasyonla, iyi bir akılla bu işin içinden çıkılabilir" dedi.
  • 5
    Altınsaray sözlerine şöyle devam etti: 
    "Şu andan itibaren atılacak somut adımları belirlemeli, önümüzdeki altı ay boyunca neler yapılabilir onları planlamalıyız"
  • 6
    Beyoğlu Sineması'nın işletmecisi Baha Serter NTV'den Can Ertuna'ya "Recep İvedik de oynasın hiç itirazımız yok ama bu bağımsız filmler de bir salonda oynayabilsin. Sponsor ararken de adına kadar değiştirmeye açık olduğumuzu ama sadece gösterim programını kendimiz yapmak istediğimizi söyledik" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız