Chris Hemsworth: Thor: Love and Thunder okuduğum en iyi senaryo

Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth 2022'de seyirciyle buluşacak Thor: Love and Thunder'ın yıllardır okuduğu en iyi senaryoya sahip olduğunu ve bu haliyle çekilirse çılgın bir film olacağını söyledi.  

Haberler 22.04.2020 - 07:28

  • 1

    Star Trek filmiyle sinema dünyasına adım atan ancak Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Thor karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Chris Hemsworth, 18 Şubat 2022'de vizyona girecek Thor: Love and Thunder filmi hakkında konuştu.

     

  • 2

    36 yaşındaki oyuncu yönetmen koltuğunda Taika Waititi'nin oturacağın film için "Yıllardır okuduğum en iyi senaryo. En aşırı ve en iyi haliyle bu Taika'ya ait. Eğer okuduğum versiyon çekilecek olan olursa fazlasıyla çılgınca olacak demektir" dedi.

     

  • 3

    Taika Waititi de Marvel'in en çok merak edilen projeleri arasında olan film için geçtiğimiz haftalarda "Thor: Ragnarok, Love and Thunder'ın yanında çocuk oyuncağı gibi kalacak. Eğer çizgi romanları okuduysanız uzay köpekbalıklarını (Starsharklar) bilirsiniz. Tek söyleyebileceğim şey bu" demişti

     

  • 4

    Böylece Christian Bale’in kötü bir karaktere hayat vereceği filmde X-Men'in uzaylı karakterleri Starsharklar'ın da yer alacağı ortaya çıktı. 

     

  • 5

    Thor: Love and Thunder filminde yer alacak isimler arasında şimdilik Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman ve Christian Bale bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız