Chris Pratt, Super Mario'dan sonra Garfield'a ses verecek

Hollywood yıldızı Chris Pratt, animasyon dünyasında fırtına gibi esiyor. 42 yaşındaki oyuncu Super Mario'dan sonra Garfield'ı da seslendirecek. 

Haberler 08.11.2021 - 14:32

  • 1
    Marvel Evreni'nin Peter Quill'i (Star Lord) Chris Pratt, animasyon dünyasında dev anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Jurassic World serisinde canlandırdığı Owen Grady karakteriyle adından söz ettiren 42 yaşındaki oyuncu Super Mario'dan sonra  Garfield'ı da seslendirmek için anlaştı.

  • 2
    İlk defa 1976 yılında Jim Davis tarafından bir çizgi roman karakteri olarak yaratılan Garfield, çıkış yaptığı günden bu yana bir ton ürün, çizgi film, iki live-aciton filmi ve üç video kaset filmine konu oldu. Lazanyaya hasta olan ve pazartesiden nefret eden kedinin yanında birçok karakter de ikonik hale geldi. İnsan sahibi John, köpeği Odie ve bir sürü kedi arkadaşı. Şimdi, ünlü kedi için yeni bir animasyon filmi daha hazırlık aşamasında.

  • 3
    Chris Pratt; Pratt Garfield görevini, Bill Murray ve Frank Welker’den alıyor. Murray 2004 ve 2006 yıllarında turuncu kediyi seslendirirken sonrasında da Frank Welker seslendirdi. Pratt’in sesinin Garfield olarak ne zaman seyirciyle buluşacağı ise henüz belli değil.

  • 4
    Chris Pratt kısa süre önce de Japon konsol ve oyun üreticisi Nintendo'nun, ABD'li Illumination iş birliğiyle çekeceği Süper Mario'nun animasyon filmi için anlaşmaya varmıştı
  • 5
    Önce Kuzey Amerika'da Aralık 2022'de yayımlanacak film daha sonra ABD'li Universal Pictures iş birliğiyle dünya piyasalarına girecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız