Game of Thrones’un yıldızı Kit Harington: Gece Kralı’nı ben öldürmeliydim

Game of Thrones’un Jon Snow'u Kit Harington, final sezonunda kendisini mutsuz eden kısmı açıklayarak "Gece Kralı’nı ben öldürmeliydim" dedi. Harington ayrıca çekimlerinin yapılmasından nefret ettiği sahneyi de dile getirdi.

Haberler 20.08.2019 - 14:28

  • 1
    Ejderhaya bindiği sahnelerin çekiminden nefret ettiğini Kit Harington, Game of Thrones’un final sezonunun hangi kısmının kendisini mutsuz ettiğini açıkladı.


  • 2
    Dizinin 8 sezonu boyunca Jon Snow karakterini canlandıran Harington, final sezonunun Uzun Gece adlı üçüncü bölümünde Arya Stark’ın Gece Kralı’nı (Vladimir Furdik) öldürmesinin kendisini “Biraz sinirlendirdiğini” itiraf etti.


  • 3
    The Hollywood Reporter’a konuşan Harington, “Biraz sinirlenmiştim çünkü Gece Kralı’nı ben öldürmek istiyordum” dedi.

    Harington, “Herkes gibi hissettiğimi düşünüyorum. Gece Kralı'nı benim öldüreceğim uzun süredir düşünülen bir şeydi. Ama yapamadım” ifadelerini kullandı.

  • 4
    Maisie ve Arya için çok mutlu olduğunu belirten Harington sözlerine şöyle devam etti: “Gizliden gizliye, ‘Bunu ben yapmak istiyordum!’ diyordum. Özellikle Vlad’la (Vadimir Furdik) savaşmayı sevdiğim için… Aynı zamanda Hardhome bölümünde savaştığım Ak Gezen’i de canlandırmıştı. Ondan daha iyi bir kılıç ustası görmedim."


  • 5
    "Fakat gerçekten beklenmedik bir gelişmeydi ve Maisie’nin yolculuğuna çok güzel biçimde bağlandı. Sezonlar boyunca Arya’nın yeteneklerini katı bir katil olmak için geliştirdiğini gördük ve nihayetinde bunu baş düşmanımızı öldürmek için kullandı”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız