Haftanın filmleri (22 Haziran 2018)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girdi. (Ceren Ala filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

Haberler ntv.com.tr 22.06.2018 - 07:17

  • 1

    Los Angeles’ta Gizli Görev

    Bruce Willis, John Goodman, Jason Momoa gibi şahane adamlar, komedi ve maceranın içiçe geçtiği bir filmde buluştular. Aksiyon türünün başarılı yönetmeni Mark Cullen imzasını taşıyan filmde köpeğini kaçıran bir çetenin peşine düşen özel dedektif Steve Ford'un acayip macerası anlatılıyor. Haftanın eğlenceli işlerinden...

    Los Angeles’ta Gizli Görev fragmanı 

  • 2

    Yabani

    Babası olarak bildiği bir adam tarafından evlerinin tavan arasında büyütülen bir genç kız düşünün. Sonrası hayal ettiğinizden çok farklı emin olun. Bu süprizli ve bence iyi işlenmiş filmde, eğer özlediyseniz Liv Tyler da var. Fritz Böhm’ün yönettiği filmde Bel Powley başrolde.

    Yabani fragmanı 

  • 3

    Renksiz Rüya

    1. İstanbul Film Festivali’nin Ulusal Yarışam bölümünde yer alan ve mansiyon kazanan Mehmet Ali Konar imzalı “Renksiz Rüya” Başka Sinema kapsamında vizyonda. Dünyanın en güzel çocuklarından biri olduğunu düşündüğüm Civan Güney Tunç, performansıyla da büyülüyor. 90’ların politik ortamının fonunda gelişen hikayede Bilal Bulut, Orhan Alıcı, Cuma Karaaslan, Midas Muhammed, Sevgi Yusufoğlu da rol alıyor.

    Renksiz Rüya fragmanı

  • 4

    Antisosyal 2

    2013 yapımı ilk filmin devamı niteliğindeki Antisosyal 2 yine Cody Calahan tarafından yönetiliyor. Bebeği kaçırılan ve yıllar geçse de aramaktan vazgeçmeyen Sam’in başına gelen korkunç olaylar silsilesinin anlatıldığı yeni macera ilki kadar sevilir mi bilemem. Michelle Mylett’in başrolünde yer aldığı filmin Steph Copeland tarafından bestelenen müziklerine dikkat!

    Antisosyal 2 fragmanı 

  • 5

    İyi ki Doğdun Abla

    Dram türündeki İyi ki Doğdun Abla Ferit, Feriz ve Ferda isimli üç kardeşin zamanla kaosa dönüşen ilişkisini mercek altına alıyor. Esin Civangil, Metin Keçeci ve İzel Çeliköz'ün rol aldığı filmi Onur Öğden yönetiyor.

    İyi ki Doğdun Abla fragmanı

  • 6

    İki Kafadar

    Birbirine taban tabana zıt Bob ve Max’in uzaylılara karşı verdiği komik mücadeleyi anlatan animasyon İki Kafadar Victor Azeev imzasını taşıyor. 

    İki Kafadar fragmanı 

  • 7

    Düğüm Salonu

    İkinci kez vizyonda bu hafta: Düğüm Salonu! Yanyana iki düğün salonu. Başkalarıyla evlenen iki eski sevgili. Karışan çiftler, çılgın aileler, kapanmayan hesaplar vs. BKM Mutfak'ta parlayan isimlerden Şahin Irmak'ın senaryosuna imza attığı ilk sinema filmi, Hakan Algül tarafından beyazperdeye aktarılıyor. Şahin Irmak, İrem Sak, Emre Karayel gibi isimleri buluşturan filmde Gonca Vuslateri ve Nilgün Belgün'e dikkat! Anne - kızı canlandıran ikili, uyumları ve absürt komiklikleriyle filmin yıldızları. BKM Mutfak ruhunu taşıyan film, bir aksilikler komedyası.

    Düğüm Salonu fragmanı 

  • 8

    Hadi Ya

    Cesur Doğan, Mehtap Yılmaz, Senem Kuyucuoğlu ve Levent İnanır’ın rol aldığı Hadi Ya, bir film çekmek için yola çıkan Haydar’ın başına gelen türlü aksiliklerin komedisini beyazperdeye taşıyor. Filmi Vecihi Ener yönetiyor.

    Hadi Ya fragmanı 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız