Haftanın filmleri (24 Mart 2017)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli 6 film vizyona girdi.  Mars'ta hayat kanıtı bulan ekibin yaşam mücadelesini konu alan Hayat (Life) ile dünyadaki uzay gemisi sayesinde süper güçler kazanan liseli gençlerin kahramanlığını anlatan 90'lı yılların efsanesi Power Rangers; haftaya bilim-kurgu damgası vuruyor. Komedi-dram tercih edenler için Fahriye Evcen ile Murat Yıldırım'ın başrollerinde oynadığı  Sonsuz Aşk, aksiyon sevenler için ise Otoban öne çıkan filmler...

Haberler 24.03.2017 - 07:37

  • 1

    Hayat (Life)

    Mars'ta hayat kanıtı

    Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada, Olga Dihovichnaya ile Ariyon Bakare'nin başrollerini paylaştığı bilim-kurgu ve gerilim türündeki Hayat filminin yönetmenliğini Daniel Espinosa üstlendi.

    Uluslararası Uzay İstasyonu'nun 6 üyesi, Pilgrim Uzay Aracı aracılığıyla Mars'tan getirilen bir örneği incelerken büyük bir keşfe imza atar: Bu örnek biyolojik özellikler göstermektedir, yani Mars'ta hayat olduğunun kuşku götürmez bir kanıtıdır.

    Ancak bir süre sonra mürettebatı ölüm kalım mücadelesi verecekleri bir süreç beklemektedir, nitekim Mars'tan gelen 'örnek' zannettiklerinden çok daha zeki ve kuvvetlidir.

    Hayat (Life) filminin fragmanı

  • 2

    Power Rangers

    90'ların efsane dizisi sinemada

    Dacre Montgomery, Bill Hader, Naomi Scott ile Ludi Lin'in oynadığı bilim-kurgu türündeki "Power Rangers" filminin yönetmen koltuğunda Dean Israelite yer alıyor.

    Senaryosu John Gatins ile Ashley Miller'e ait olan ve 90'lı yıllarda televizyon ekranlarında yer alan dizinin sinema uyarlaması "Power Rangers", yaptıkları bir keşif sonrası süper güçler kazanan beş lise öğrencisinin hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

    Hiçbir ortak noktası olmayan 5 lise öğrencisi Jason, Kimberly, Zack, Trini ve Billy, yerin altında buldukları bir uzay gemisinin etkisiyle süper güçler kazanarak Power Rangers'ın yeni takımı olurlar.

    Bu esnada dünyayı ele geçirmeye kararlı Rita Repulsa (Elizabeth Banks), Goldar adlı devasa bir canavarla birlikte Zeo Kristali'ni ele geçirmek için saldırı başlatmıştır. 5 genç, yeteneklerini doğru kullanmayı öğrenmek dünyayı kötü güçlerin elinden kurtarmaya çalışacaktır.

    Power Rangers fragmanı

  • 3

    Sonsuz Aşk

    Farklı hayatların aşkın önüne çıkardığı engeller

    Ahmet Katıksız'ın yönettiği ve Fahriye Evcen, Murat Yıldırım, Fatih Al ile Filiz Ahmet'in oynadığı Sonsuz Aşk izleyiciyle buluşuyor...

    Zeynep (Fahriye Evcen) kardeşiyle birlikte kendi halinde bir hayat yaşayan genç bir kadındır. Can (Murat Yıldırım) ise genç yaşta profesör olmayı başarmış, mesleğinin zirvesinde son derece başarılı ve zengin bir cerrahtır. Normal şartlarda hiçbir ortak noktaları ve aynı ortamda bulunmaları için sebepleri bulunmayan ikili arasında büyük bir aşk başlar. Ancak bu farklı hayatlar, aralarındaki aşkın önüne çok fazla engel çıkmasına neden olacaktır.

    Senaryosu Deniz Akçay Katıksız'a ait olan komedi ve dram karışımı film, hiçbir ortak noktaları yokmuş gibi görünen iki insanın aşk hikayesini konu alıyor.

    Sonsuz Aşk fragmanı

  • 4

    Otoban (Collide)

    Aksiyonu bol kaçış hikayesi

    Eran Creevy'in yönettiği aksiyonu bol bir kaçış hikayesi olan Otoban filminde Nicholas Hoult, Felicity Jones, Ben Kingsley ile Anthony Hopkins gibi oyuncular rol alıyor

    Kötü giden bir soygunun ardından acımasız bir çetenin lideri olan Hagen'dan kaçmaya başlayan Casey Stein'ın, eski patronu uyuşturucu satıcısı Geran'ı aramak dışında bir çaresi kalmamıştır. Ancak Geran'ın başı daha da büyük bir belaya girer. Hayatının aşkı Juliette'i Hagen tehdidinden korumaya ve en kısa sürede hayatını kurtarmaya çalışırken esaslı bir kovalamacanın içerisinde bulur.

    Otoban (Collide) filminin fragmanı

  • 5
    David Lynch: Yaşam Sanatı (David Lynch - The Art)
    Efsanevi yönetmenin sanat hayatı

    ABD ve Danimarka ortak yapımı "David Lynch: Yaşam Sanatı" adlı belgesel film; izleyiciyi, 4 Oscar adaylığı bulunan efsanevi yönetmen David Lynch'in, Amerika'da küçük bir kasabada başlayan çocukluk hayatından sanatla tanışma dönemine doğru bir yolculuğa çıkarmayı amaçlıyor.

    Jon Nguyen ve Rick Barnes'in yönetmenliğini yaptığı film, ayrıca sinema tarihine pek çok eşsiz başyapıt bırakan kült yönetmenin bilinmeyen anlarına da tanıklık ettiriyor.
  • 6
    Beyaz Balina

    Ali ile Vahap'ın Anadolu'nun ücra bir köyünde kesişen hikayesi

    A. Uygur Öztürk'ün yönetmenliğini yaptığı "Beyaz Balina" filminde Güneş Sayın, Umut Karadağ, Kaan Ürkmez, Efe Karaman ve Erden Alkan gibi isimler rol aldı.

    Önce babasını, sonra da annesini kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali, hiç alışık olmadığı bu ortamda köyün yaramaz çocuğu Vahap ile önceleri pek anlaşamasa da zamanla çok iyi dost olur. Ali Vahap'a, annesi hayattayken okumaya başladığı ama bitiremediği "Moby Dick" romanından, devasa balinadan, Kaptan Ahab'dan bahseder. Fakat kitabı bulup sonunu öğrenmek köy yerinde çok kolay olmayacaktır.

    Dram türündeki film, farklı hayatları Anadolu'nun ücra bir köyünde kesişen Ali ile Vahap adlı iki çocuğun düşmanlıkla başlayıp dostluğa uzanan ilişkilerini odağına alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız