Heung-Min Son belgeseli Sonsational yayınlandı

Tottenham formasıyla bu sezon İngiltere Premier Lig'e damga vuran Heung-Min Son, şimdi de belgeseliyle gündemde. Güney Koreli sporcunun yolculuğunu anlatan Sonsational, Birleşik Krallık’ta erişime açıldı. 

Haberler 20.01.2021 - 11:00

  • 1
    Güney Koreli kanat oyuncusu Heung-Min Son, Portekizli teknik direktör José Mourinho'nun Tottenham başına geçmesiyle birlikte adından daha çok söz ettirmeye başladı. Harry Kane ile birlikte 2020/2021 sezonunun şu ana kadarki bölümüne damga vuran Heung-Min Son, bugünlende performansı kadar belgeseliyle gündemde.
  • 2
    Amazon Prime Video, Tottenham formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 18 maçta takımına 12 gol ve 8 asistlik katkı sağlayan yıldız oyuncunun yolculuğunu anlatan Sonsational belgeselini yayımladı.

  • 3
    Geçtiğimiz sene All or Nothing serisi için Son’un da formasını giydiği Tottenham Hotspur’ün performansını ekrana taşıyan Amazon, yeni hamlesiyle Premier Lig ile olan işbirliğini de biraz da geliştirmiş oldu.
  • 4
    Henüz Türkiye'de erişimi olmayan belgeselde Son’un Tottenham’dan takım arkadaşları Harry Kane, Hugo Lloris gibi isimlerle birlikte bir dönem teknik direktörlüğünü yapan Mauricio Pochettino ve Premier Lig tarihine damga vuran Thierry Henry de yer alıyor
  • 5
    Premier Lig tarihinde 50 gol barajını geçmeyi başarabilen ilk ve tek Asyalı futbolcu olan Son’u konu eden belgeselin yönetmen koltuğunda Güney Kore’nin ana akım gençlik filmlerindeki oyunculuğuyla tanınan Park Jong-Hoon. 

  • 6
    Performansıyla Tottenham taraftarının ve teknik direktörü Mourinho'nun yüzünü güldüren Güney Koreli'nin takımıyla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
  • 7
    Ancak 28 yaşındaki kanat oyuncusunun parlak performansı sonrası, Tottenham Başkanı Daniel Levy kanat oyuncusunu ödüllendirmek istiyor.

  • 8
    Sezonluk 8 milyon avro civarında maaşı olan Son, yeni yükseltme ile birlikte 12.5 milyon avroluk maaşa sahip olacak. Bu yükseltme Güney Koreli'nin maaşında yüzde 35 civarında bir yükseltme yapılacağı anlamına geliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız