Josh Brolin, Thanos rolü hakkında konuştu: Parası çok da iyi değildi

Yenilmazler serisinden Thanos karakterine hayat veren Josh Brolin "Projeyi ilk kabul ettiğimde parası çok da iyi olmayan küçük bir roldü" dedi. Brolin rolü almasının başlıca sebebinin Titan'ın, Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Infinity War) ve Endgame'de süper kahramanların tümüyle mücadele etmesi olduğunu söyledi. 

Haberler 09.10.2020 - 06:50

  • 1
    Marvel Evreni'ne ilk kez ilk kez Galaksi'nin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) ile adım atan, Yenilmezler: Ultron Çağı'nın (Avengers: Age of Ultron) jenerik arası sahnesinde geri dönen Josh Brolin, Infinity War ve Endgame ile sinema tarihine geçtiği Thanos rolü hakkında konuştu.

  • 2
    Screen Rant'in haberine göre Brolin, cani Yenilmezler'in yalnızca biriyle karşı karşıya olsa Thanos rolünü üstlenmeyeceğini açıkladı.

  • 3
    Efsanevi görüntü yönetmeni Roger Deakins ve eşi James'in podcasti Team Deakins'e konuşan Brolin, Thanos'u canlandırmayı kabul ettiğinde ona verilen karakter kağıdında Thanos'un Infinity War sagasında tüm Yenilmezler'le mücadele edeceğinin yer aldığını söyledi.
  • 4
    Brolin ayrıca rolü ilk kabul ettiğinde bunun parası çok da iyi olmayan küçük bir rol olduğunu açıkladı.

  • 5
    Brolin "Buna benzer epey iş reddettim ama insanlar hep 'para!' tepkisini veriyorlardı. Yenilmezler'e evet dediğimde bu küçük bir işti. Epey küçük bir roldü, dolayısıyla işin içinde pek para yoktu. Yani gerekçem bu değildi. Teklifi getirdiklerindeyse bana büyük bir karakter kağıdı verdiler. Hepsiyle birden savaşacak olmasına bayıldım. Yenilmezler'den yalnızca teki olsaydı, ve bunu lafın gelişi söylüyorum, muhtemelen bunu söylememem lazım ama söyleyeceğim işte, işi muhtemelen yapmazdım. Öte yandan beni çeken bu adamın tek başına tüm Yenilmezler'e kafa tutmasıydı. İşin bu yönünü beğenmiştim" dedi.

  • 6
    Independent'ın haberine göre; Brolin'in yorumları, planın Thanos'un tüm Yenilmezler'e tek başına kafa tutmasının karakter içeriğinde bulunmasının yanı sıra Marvel Stüdyoları'nın başta bu planları hayata geçirip geçirmeyeceğinden emin olmadığını da gösteriyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız