Justin Bieber'dan 14 Şubat'ta canlı TikTok konseri

TikTok'ta 19,6 milyon takipçisi olan Justin Bieber, ilk TikTok konserini vermeye hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı, Sevgililer Günü'nde sosyal medyada canlı konser vereceği için heyecanlı olduğunu söyledi.

Haberler ntv.com.tr 12.02.2021 - 09:32 Son Güncelleme : 12.02.2021 - 09:42

  • 1

    Ünlü şarkıcı Justin Bieber, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde TikTok'ta 'Journals Live From The Drew House' canlı yayınının bir parçası olarak, 2013'te yalnızca dijital olarak çıkardığı derleme albümü 'Journals'tan şarkılar seslendirecek.

  • 2

    TikTok'ta 19,6 milyon takipçisi olan Kanadalı şarkıcı ilk kez vereceği TikTok konseri hakkında konuşurken, "Bu şovu hayata geçireceğim için heyecanlıyım. Journals en sevdiğim projelerden biri ve bununla hiç canlı performans gerçekleştirmedim. TikTok'a Sevgililer Günü'nde bu şovu herkese sunmama yardım ettiği için minnettarım" dedi.

  • 3

    Öte yandan, Grammy ödüllü şarkıcı, yakın zamanda altıncı stüdyo albümünün ilerleyişi hakkında bir bilgilendirme yaptı. 27 yaşındaki yıldız, stüdyodan enstantaneleri Instagram üzerinden paylaştı ve hayranlarına LP (Bir müzik albümünün tamamından ya da içinden seçme 8-10 parçasından oluşan plak) için parça listesini seçme aşamasına geldiğini söyledi.

  • 4

    Bieber, geçtiğimiz şubat ayında en son albümü olan Changes'i yayınladı ve o zamandan beri Holy, Lonely ve Anyone adlı şarkılarını çıkardı.

  • 5

    Ünlü şarkıcı, geçen hafta eşi Hailey Baldwin Bieber ile çıktığı gece gezmesinde fütüristik Rolls Royce'u ile bütün bakışları üzerinde topladıktan sonra, önceki gün de kelimenin tam anlamıyla tekerlekli bir saray olan tur otobüsüyle Los Angeles sokaklarında ilgi odağı olmuştu.

  • 6

    Pandeminin ilk döneminde Hailey Baldwin Bieber ile tatile çıktığı bu tur otobüsü bu kez de şehrin sokaklarında görülmüştü. Objektiflerin uzun süre takip ettiği otobüs, yanından geçip giden diğer araç sürücülerinin de dikkatini çekmişti.

  • 7
    Bieber bir ara otobüsten inip kendisini görüntüleyen fotoğrafçılara poz vermiş, daha sonra da yapacak çok işi olduğunu belirterek otobüse binip yoluna devam etmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız