Karlar Ülkesi 2 rekorları altüst etti

Birinci filmden 6 yıl sonra vizyona giren Karlar Ülkesi 2 (Frozen 2) rekorları altüst etti. Film ABD gişe rakamlarında zirveye yerleşmekle kalmadı, kasım ayının en iyi animasyon rakamına, tüm zamanların en iyi üçüncü animasyon açılışına ve Disney'in en iyi açılışına imza attı.

Haberler 25.11.2019 - 11:30 Son Güncelleme : 25.11.2019 - 11:39

  • 1
    Erindel’in kapılarının çok ötesinde tehlikeli bir yolculuğa çıkan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını anlatan Karlar Ülkesi 2 (Frozen 2) sadece Amerika'da hafta sonu 127 milyon gişe hasılatına ulaşarak vizyondaki filmler arasında zirveye yerleşti.

  • 2
    Karlar Ülkesi 2, 182 milyon dolar ile zirvede yer alan İnanılmaz Aile 2 (Incredibles 2) ve 135 milyon dolar ile ikinci sırada yer alan Kayıp Balık Dori'nin (Finding Dory) ardından tüm zamanların en iyi açılışına imza atan üçüncü animasyon filmi olma başarısı gösterdi.
  • 3

    Karlar Ülkesi 2 bununla da kalmadı kasım ayında vizyona giren animasyon filmleri arasında tüm zamanların en hızlı açılış rekorunun sahibi oldu. 

  • 4

    Birinci filmden 6 yıl sonda vizyona giren ve dünyada 350 milyon 200 bin dolar gişe hasılatına ulaşan film Disney animasyon filmleri arasında da rekor kırarak zirveye yerleşti. 

  • 5

    Karlar Ülkesi 2'nin konusu

    Elsa, hayatını etkileyen bir sorunun cevabını arar. Elsa neden büyülü güçlerle doğduğunu merak eder? Bu sorunun cevabını bulmak için Erindel'in dışındaki ormana, bir bilinmeyene doğru giden Elsa, geçmişi ile ilgili gerçeklerle yüzleşecektir. Krallığı da tehlikeye atan cevapların peşine düşen Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ve bir o kadar da olağanüstü bir yolculuğa çıkar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız