Magazin ve sanat turu (22 Kasım 2018)

22 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 22.11.2018 - 17:27

  • 1

    MÜSLÜM FİLMİNDEKİ O SAHNE GERÇEK DEĞİLMİŞ (BELGELER ORTAYA ÇIKTI)

    Gişe rekorları kıran Müslüm filminde, Müslüm Gürses'in babası Mehmet Akbaş'ın kızı ve eşini öldürdüğü şeklindeki senaryonun Demirören Haber Ajansı'nın haberine göre gerçek olmadığı ortaya çıktı. 29 Mayıs 1969'da Adana'da meydana gelen olayda, Mehmet Akbaş'ın boşandığı Emine Demirdöver'i oğlu Ahmet'i kendisine vermediği gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdüğü, bu suçtan da 20 yıl hapis cezası aldığı mahkeme kayıtlarına geçti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    ANGELINA JOLIE VE BRAD PITT SONUNDA ANLAŞTI

    Eylül 2016’dan beri boşanma ve velayet davası süren Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin altı çocuğun velayeti konusunda anlaştıkları ve dava sürecinde sona gelindiği iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    EN ETKİLİ KADINLAR BELLİ OLDU

    Londra merkezli küresel moda araştırma platformu Lyst, moda alanında 2018’in en etkileyici isimlerini seçti. İşte 2018’in modada en etkili 20 ismi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    "KAN, TER, GÖZYAŞIYLA ÇEKTİK"

    Kazıklı Voyvoda Vlad Tepeş'in, Osmanlı Sarayı'na uzanan hayatını anlatan "Deliler Fatih'in Fermanı" filminin galası yapıldı. Başrol oyuncularından Cem Uçan, "Dünya standartlarında bir film çekmeye çalıştık. Tabiri caizse kan, ter, gözyaşıyla çektik" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    ABD'DEN SONRA AVRUPA'DA DA ZİRVEDE

    Barack Obama’nın eşi, ABD’nin önceki first lady’si Michelle Obama, çıkardığı biyografik kitap Becoming ile ABD ve Avrupa’da yankı uyandırdı. Kitap en çok satanlar listesinde zirveden inmiyor. Sadece bir haftada 1,4 milyon sattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    DOSTLARI DEVREYE GİRDİ (İLİŞKİYE İKİNCİ ŞANS)

    İstanbullu Gelin dizisinin yıldızı Aslı Enver ile şarkıcı Murat Boz'un aylar süren ayrılığı son buldu. Ünlü çift dostlarının da devreye girmesi üzerine yeniden görüşmeye başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    34. YAŞINA ÖZEL 34 FOTOĞRAFLAR SCARLETT JOHANSSON


    BAFTA ödülü sahibi Danimarka asıllı Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson 14 yaşındaki başlayan kariyerinde Atlara Fısıldayan Adam filmindeki rolü ile çıkış yaptı. Daha sonra Hayalet Dünyası, Bir Konuşabilse ve İnci Küpeli Kız gibi filmlerde rol alan Johansson Marvel Evreni'nde canlandırdığı Kara Dul rolüyle (Natasha Romanoff / Black Widow) dünya çapında üne kavuştu. Yönetmen Woody Allen'ın favori oyuncularından biri olan aktris bugün (22 Kasım) 34. yaşını kutluyor. İşte 34. yaşına özel 34 fotoğrafla Scarlett Johansson

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    BLACK FRIDAY İLE YILBAŞI HAZIRLIĞI (BURÇLARA GÖRE HEDİYELER)

    1932 yılından beri Noel alışverişleri sezonunun başlangıcı olarak kabul edilen, İlk olarak ABD’de başlayıp daha sonra Kanada ve İngiltere’ye, ardından tüm dünyaya yayılan Black Friday (Kara Cuma) etkinliği, ülkemizde de büyük indirimlerle alışveriş coşkusuna dünüştü. Black Friday indirimlerinden yararlanarak yılbaşı hediyelerini şimdiden alabilirsiniz. Peki kime, hangi hediyeyi almalısınız? Oldukça zorlu bir süreç olan hediye seçme işlemini karşınızdaki kişinin burcunu öğrenerek kolaylaştırma ne dersiniz? Böylelikle hediyenin beğenilmeme olasılığını da en aza indirmiş olursunuz. Peki hangi burç nasıl hediyelerden hoşlanır? İşte burçlara göre hediye önerileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 9

    "KADERİMİN DEĞİŞMESİNDE KİLİT ROL OYNADI"

    Dünyaca ünlü yıldız Nicole Kidman eski eşi Tom Cruise hakkında konuştu. 51 yaşındaki Kidman, eski eşi için "Kaderimin değişmesinde kilit rol oynadı" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    FAZIL SAY’DAN HAKAN HATİPOĞLU’NA YANIT: AJİTASYON YAPMA

    Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu kendisine sosyal medyadan “Siz ne iş yapıyordunuz?” diye soran piyanist Fazıl Say'a “Sanatçı değilim ama en azından iyi bir insanım” diye cevap vermişti. Fazıl Say, Hakan Hatipoğlu'nun sözlerine kayıtsız kalmadı ve “Ajitasyon” yorumunu yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    MEGHAN MARKLE MUTFAKTA


    Prens Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını alan eski oyuncu Meghan Markle, evsiz insanlara yardım amacıyla mutfağa girip yemek pişirdi. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 12

    JET SOSYETE'DEN AHMET KURAL GÖNDERMESİ

    Gülse Birsel'in senaristliğini yaptığı ve başrolünü üstlendiği Jet Sosyete dizisinin ‘kadına şiddet' sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Dizide Sıla'ya şiddet uygulayan, Ahmet Kural'a gönderme yapıldı.
  • 13

    NESRİN CAVADZADE İSPANYOL DİZİSİNİN GALASINA DAMGA VURDU

    Tüm dünyada ilgiyle takip edilen İspanyol dizisi La Casa de Papel'de de rol alacağı iddia edilen Nesrin Cavadzade, bir diğer İspanyol dizisi El Desentierro'nun galasına katıldı. Cavadzade İspanyol basının ilgi odağı oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    KIVANÇ TATLITUĞ İLE ELÇİN SANGU'NUN YENİ DİZİSİ ÇARPIŞMA HAKKINDA HER ŞEY

    Efsane dizi Ezel'in yönetmeni Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Elçin Sangu'nun paylaştığı Çarpışma izleyiciyle buluşuyor. İşte dizinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu, karakter analizleri ve ilk bölüm kareleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    BBC EARTH'ÜN YENİ BELGESEL DİZİSİ BAŞLIYOR

    Dünya çapında ses getiren işlere imza atan, ödüllü Planet Earth II ve Blue Planet II belgesellerinin de yapımcısı BBC Stüdyoları Doğa Tarihi Departmanı’nın yeni belgesel dizisi Soylar, nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan beş hayvan türünün peşine düşüyor...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    BURÇİN TERZİOĞLU İDDİALARI DOĞRULADI

    Geçtiğimiz aylarda ayrıldıkları iddia edilen Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ikilisinden Terzioğlu ayrılığı doğrularken, "Herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    ÇUKUR'UN YILDIZI DİLAN ÇİÇEK DENİZ'DEN PARİS'TE SOKAK POZLARI

    Kristen Stewart, Ashley Benson, Barbara Palvin gibi birçok dünyaca ünlü isimle birlikte özel bir markanın davetlisi olarak Paris’e giden Dilan Çiçek Deniz ünlü fotoğrafçı Nicolas Gerardin ile bir araya geldi. Gerardin, Deniz'i Paris sokaklarında fotoğrafladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    PRENSES LABORATUARA GİRDİ

    Kate Middleton, Londra Üniversitesi’ndeki Gelişimsel Nörobilim Laboratuarı’nı ziyaret ederek çevre ve biyolojinin çocuk gelişimini nasıl şekillendirdiği konusunda bilgi aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    TARKAN'DAN ÇOCUKLUK FOTOĞRAFI PAYLAŞIMI

    Tarkan çocukluk yıllarına ait bir kareyi sosyal medyadan yayınladı. Yaşaroğlu, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    "ÇADIRDA YAŞASAYDIM DA OĞLUM SAĞLIKLI OLSAYDI"

    MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun hakkında konuşan Safiye Soyman, "Gecekonduda, çadırda yaşasaydım da oğlum sağlıklı olsaydı. Bu kadar sahneye çıkıyorum, gülüyorum, eğlendiriyorum… Madalyonun arka tarafı öyle değil ama. Ben bir kez ‘of’ demedim" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    CEM YILMAZ'IN EMANET FİLMİNDE KADRO GENİŞLİYOR

    Cem Yılmaz 3. yeni filmi Emanet'in çekimlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncu kadrosunu da duyuran Yılmaz, son olarak Çağlar Çorumlu'nun da kadroya katıldığını açıkladı. Filmde Emin Gürsoy, Tansu Biçer, Saba Tümer ve Uğur Serhan da boy gösterecek. İşte detaylar ve rol alacak oyuncular...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    İLK ALANYALILARIN KALINTILARINA ULAŞILDI

    Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü tarafından Antalya'nın Alanya ilçesindeki Kadıini Mağarası'nda yapılan kazı çalışmalarında, 100'ü aşkın insan iskeleti kalıntısı elde edildi. Kazı çalışmasını yürüten Dr. Nalan Damla Yılmaz Usta, iskeletlerin 400- 800 metrede bulunduğunu, 5-7 bin yıl öncesine ait olduğunu tahmin ettiklerini söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    AYLA VE MÜSLÜM'ÜN YAPIMCISINDAN YENİ FİLM

    Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesini beyazperdeye aktaracak olan Ayla ve Müslüm'ün yapımcısı Mustafa Uslu, "Çok güzel ve etkileyici bir film olacak, Naim Süleymanoğlu bu kez sinemada rekor kıracak diye düşünüyorum" dedi. Uslu, "Türk Herkül: Naim Süleymanoğlu filmi 2019’da, kendisinin ölüm tarihi olan 18 Kasım’da vizyona girecek şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    İSTANBUL'U MUTLU KEDİLER İŞGAL EDECEK

    Mutlu Kediler Derneği’nin (MuKeDer’in) düzenlediği 1. ve 2. Uluslararası Mutlu Kediler Yarışması International Happy Cats Show İstanbul 24-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yarışmanın yanında özel şovlarında gerçekleştirileceği yarışmaya birçok ülkeden ve ülke içinden 200’e yakın kedi katılacak.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    'O SES TÜRKİYE KAYNANALAR YAPSINLAR'

    Zuhal Topal'ın sunduğu program ile Yemekteyiz programının aynı formatta olduğu haberleri hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Benim Zuhal Topal'la sorunum yok. Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Formatı kullananlar ile ilgili bir olay. Taklit o kadar da olmaz. Bence 'O Ses Türkiye Kaynanalar' diye bir program yapsınlar" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    TATLISES'İN KIZININ 'SOYBAĞININ REDDİ' DAVASI KABUL EDİLDİ

    İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Tatlıses'in, üvey babası Cem Çıtak'a açtığı "soybağının reddi" davası kabul edildi. Mahkeme, Dilan Tatlıses’in İbrahim Tatlıses’in kızı olduğunu kabul ederse genç kız babasının nüfusuna kaydedilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    ULUSLARARASI DOSTLUK KISA FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

    Fethi Gemuhluoğlu’nun “İnsana dost olmak, fikre dost olmak, komşuya dost olmak, coğrafyaya dost olmak, tarihe dost olmak, kendi vücuduna dost olmak, görünene ve görünmeyene dost olmak” felsefesinden hareketle ‘Dostluk üzerine yaratılan insan ve evren ilişkisini doğrudan ya da dolaylı yoldan işaret eden' Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali 14-15-16 Aralık tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    DARP İDDİALARINDAN SONRA KASETLE ŞANTAJ DAVASI

    Oyuncu Mustafa Tolga Pancaroğlu hakkında, birlikte oldukları dönemde seks görüntülerini kaydettiği eski sevgilisi Eda Pera Küçük'e şantaj yaptığı iddiasıyla dava açıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    SABAHATTİN ALİ’NİN ESRARENGİZ ÖLÜMÜ KİTAP OLDU

    Yazar Birol Öztürk, yakın edebiyat tarihinin en ünlü yazar-şairlerinden olan Sabahattin Ali’nin öldürülmesini biyografi-roman haline getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    CÜSSELERİ KADAR KALPLERİ DE BÜYÜK

    Dünyanın en büyük evcil köpek ırkı olarak bilinen “danua”ların cüsseleriyle ters orantılı sıcakkanlılığı onların insan dostlarını büyülüyor. Sosyal medya kullanıcıları boyları en az 71 cm uzunluğunda, ağılığı ise 45-90 kg arasında değişen “büyük” dostlarının fotoğraflarını sosyal medyaya çalıştı. Öyle görülüyor ki danua’lar hem fiziksel özellikleri olarak hem de taşıdıkları sevgi bakımından sanıldığın da daha “büyük” canlılar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 31

    'HER AİLE BİR TARİHTİR'

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 63. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız