Natalie Portman'dan rol için özel istek

Dünyaca ünlü oyuncu Natalie Portman, Vox Lux filminde rol alabilmesi için bir istekte bulundu.

Haberler 11.01.2019 - 15:19

  • 1
    Vox Lux filminin başrol oyuncusu Natalie Portman'ın filmde rol alabilmesi için özel bir istekte bulunduğu açıklandı. Portman, Vox Lux filmi için isteklerine göre bir gardrop düzenlenmesini istedi.
  • 2
    İki Oscar adaylığı ve bir de Oscar ödülü bulunan Natalie Portman, Vox Lux filminin kostüm tasarımcısından gardrobun içindekilerin tamamen vegan bir şekilde tasarlanmasını talep etti.
  • 3
    Filmin kostüm tasarımcısı Keri Langerman, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Langerman Portman'ın basitçe 'Kostümlerimde hayvansal olan hiçbir şeyin kullanılmaması mümkün mü?' diye sorduğunu belirtti.
  • 4
    Kostüm tasarımcısı Langerman daha önce de vegan olan Rooney Mara ile çalıştığı için durumu gayet doğal karşıladığını ifade etti. Portman ve Mara için bu isteği yerine getiren Langerman, "Bende asıl merak uyandıran şey bunu tüm filmlerde yapıp yapamayacağım. Bir canlıyı kendi arzularınıza alet etmeden de sinematik bir yapım oluşturabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız