Olivia Wilde, Harry Styles'ı övdü: Alçakgönüllülük ve zarafetle öne atladı

Yıldız oyuncu Olivia Wilde, yeni projesinde birlikte kamera karşısına geçtiği şarkıcı sevgilisi Harry Styles'ın oyunculuk seçimleri nedeniyle cesur olduğunu ifade ederek, "Çoğu erkek oyuncu kadın başrollü filmlerde yardımcı oyuncu olmayı kabul etmez. Harry Styles her sahneye insanlığının ayrıntılarını aşıladı. Alçakgönüllülük ve zarafetle öne atladı" dedi.  

Haberler 17.02.2021 - 10:59

  • 1
    Olivia Wilde, Hollywood'da erkeklerin bir kadına yardımcı oyuncu olarak filmde yer almayı kabul etme durumundan bahsetti. Wilde, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözleri dile getirdi: "Az bilinen gerçekler: Çoğu erkek oyuncu kadın başrollü filmlerde yardımcı oyuncu olmayı kabul etmez. Sektör bunu kabul etmenin onların gücünü azaltacağına inandırdı."





  • 2
    "Kadın başrollü filmleri finanse edecek birilerini bulmanın zor olma nedenlerinden biri de bu. Şaka yapmıyorum, gerçekten spot ışığını bir kadın oyuncunun tutmasına izin vermenin değerli olduğunun farkında olan erkek oyuncu bulmak çok zor."


  • 3
    "Filmimizin Jack'i Harry Styles, sadece Florence Pugh'ın Alice'imiz olarak önplanda yer almasına izin vermenin keyfini sürmekle kalmadı, her sahneye insanlığının ayrıntılarını aşıladı."
  • 4
    "Sirkimize katılmak zorunda değildi. Ama alçakgönüllülük ve zarafetle öne atladı. Setteki her gün bizi yeteneğiyle, sıcakkanlılığıyla ve geriye doğru sürüş yeteneğiyle büyüledi."

  • 5
    Styles, Florence Pugh'ın başrolü olduğu Don't Worry Darling'in yardımcı oyuncusu olmayı kabul etmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız