Örümcek Adam'dan itiraf: Örümceklerden korkuyorum  (Thomas Stanley Holland)

Marvel'in "Yeni nesil Örümcek Adam" (Spider Man) olarak seçtiği Thomas Stanley Holland, ironik bir itirafta bulundu. 21 yaşındaki İngiliz oyuncu canlandırdığı karakterin aksine gerçek hayatta örümceklerden korktuğunu söyledi.

Haberler 14.06.2017 - 14:02

  • 1
    İlk olarak Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) filminde Örümcek Adam/Peter Parker (Spider Man) rolüyle izleyici karşısına çıkan Thomas Stanley Holland beklenmedik bir itirafta bulundu.
  • 2
    Örümcek Adam: Eve Dönüş ile yıldızlaşan ve temmuz ayında vizyona girecek Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) ile 2018'de yayınlanacak Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) ile kariyerinde zirve yapması beklenen oyuncu gerçek hayatta öremceklerden korktuğunu söyledi.
  • 3
    21 yaşındaki dansçı ve seslendirme sanatçısı 'Örümcek Adam' rolünü canlandırmasını büyük bir ironi olarak gördüğünü belirtti.
  • 4
    Yeni nesil Örümcek Adam, rolü kapmasının ünlü aktör Chris Hemsworth'ün tavsiyesi sayesinde olduğunu söyleyerek, Avustralyalı oyuncuya teşekkür etti.
  • 5
    İşte Tom Holland'ın oynadığı filmler

    2012 Arrietty Shō
    2012 Kıyamet Günü Lucas Bennett
    2013 How I Live Now Isaac
    2014 Locke Eddie
    2015 Denizin Kalbinde Genç Thomas Nickerson
    2016 Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı Peter Parker / Örümcek Adam
    2016 Edge of Winter Bradley Baker
    2016 The Lost City of Z Jack Fawcett
    2017 Örümcek Adam: Eve Dönüş Peter Parker / Örümcek Adam
    2017 Pilgrimage The Novice / Brother Diarmuid
    2017 The Current War Samuel Insull
    2018 Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı Peter Parker / Örümcek Adam
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız