Quentin Tarantino, Bir Zamanlar… Hollywood'da romanına dair ipuçları verdi

ABD'li ünlü yönetmen Quentin Tarantino katıldığı Pure Cinema Podcast programında merakla beklenen Bir Zamanlar… Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) filminin romanına dair açıklamalarda bulundu.

Haberler 05.06.2021 - 14:31

  • 1

    Independent Türkçe'nin haberine göre Bir Zamanlar… Hollywood'da romanın, filmin yeniden düşünülmüş hali olduğunu söyleyen Quentin Tarantino, filmde yer almayan sahnelerin kitapta bulunacağını söyledi.

  • 2

    Ünlü yönetmen "Sadece senaryoyu alıp romana dönüştürmüyorum. Hikayeyi roman formunda yeniden anlattım. Dolayısıyla, 'Ah, tamam, belli ki birkaç sahnesi dışarıda kaldı, bu yüzden senaryoyu alıp romanlaştırdı ve birkaç sahne ekledi' gibi bir durum değil. Kitap tüm hikayenin tamamen yeniden düşünülmesiyle oluştu" dedi.

  • 3

    5 yıldır yazdığını ve kitap için bir dizi araştırma yaptığını söyleyen Tarantino "Bu karakterlerin romansal versiyonlarını anlatmaya çalışıyorum. Eğer önce kitap ortaya çıksaydı, filmi bu malzemeden üretmiş olurdum" dedi.

  • 4
    Kitabın, filmden daha ayrıntılı anlatacağı karakterlerden biriyse Brad Pitt'in canlandırdığı Cliff Booth olacak. Tarantino, Pitt'e En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ı kazandıran karaktere için "Filmde Cliff gerçek bir muamma, bir nevi bu adamın burada işi ne diye düşünüyorsunuz? Kitapta sadece Cliff'in geçmişini anlatacak bölümler var" diye konuştu.
  • 5
    Once Upon a Time in Hollywood kitabı 29 Haziran'da satışa çıkarılacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız