Robin Williams’ın ölümünden beş yıl sonra YouTube kanalı açıldı

Ünlü Amerikalı komedyen ve oyuncu Robin Williams’ın intihar ederek hayatına son vermesinden beş yıl sonra hayatından kesitler sunan bir YouTube kanalı yayına alındı.

Haberler ntv.com.tr 02.04.2020 - 09:42 Son Güncelleme : 02.04.2020 - 10:03

  • 1

    Ünlü komedyen ve oyuncu Robin Williams’ın ölümünden beş yıl sonra resmi YouTube kanalı açıldı.

  • 2

    Time Life medya şirketi ve Robin Williams Estate'in yardımıyla açılan kanalda Robin Williams’ın arkadaşları ve ailesi ile röportajlar, Hollywood yıldızının eski videoları yayınlanacak.

  • 3

    YouTube sayfasında şimdiden Williams’ın 2002 yapımı HBO özel stand up gösterisi Live on Broadway’e ait görüntüler ile 1978 HBO yapımı Off the Wall adlı stand up’ından bölüm de yer alıyor.

    Williams’ın arkadaşı Lewis Black’in anılarını anlattığı bir bölüm de kanalda yayınlandı.

  • 4

    Günaydın Vietnam, Ölü Ozanlar Derneği, Can Dostum, Mrs. Doubtfire filmleriyle tanınan Williams, 2015 yılında intihar etmişti.

  • 5

    63 yaşındayken hayata veda eden Williams’a ölümünden önce Parkinson teşhisi konulmuş, aynı zamanda "Lewy cisimcikli demans" belirtileri görülmüştü.

    Bu hastalığa Lewy cisimciği adı verilen bir proteinin kalıntıları sebep oluyor. Hastalık beynin normal fonksiyonlarını bozuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız