Star Wars'ta Han Solo'nun giydiği cekete 6.4 milyon lira

Star Wars'taki 'Stormtrooper'ların giydiği kask, Indiana Jones'un kırbacı, Geleceğe Dönüş'te 2015 yılında Marty McFly'ın bindiği ve hala piyasaya sürülmesini beklediğimiz uçan kaykayı... İngiltere'deki bir açık artırma şirketi, unutulmaz yapımlarla bütünleşen bu eşsiz eşyaları ve daha fazlasını açık artırmaya çıkarmaya hazırlanırken, Star Wars'ta Han Solo karakterinin giydiği ceket için 1 milyon sterlinlik (Yaklaşık 6.4 milyon lira) fiyat belirlendi.

Haberler ntv.com.tr 01.08.2018 - 06:06

  • 1

    İngiltere'nin başkenti Londra'daki Prop Store açık artırma şirketi, gişe rekorları kıran filmlerle hayatımıza giren ve karakterlerle bütünleşen ürünleri 20 Eylül 2018'de açık artırmaya çıkaracak. 

    Koleksiyonun en değerli parçası ise Star Wars serisinde Harrison Ford'un canlandırdığı Han Solo karakterinin giydiği ceket...

  • 2

    Ford'un 1977 yılında gösterime giren Star Wars'ta giydiği bu ceketin 1 milyon sterline (Yaklaşık 6.4 milyon lira) alıcı bulması bekleniyor.

    600'den fazla parçanın satılacağı organizasyonda elde edilen gelir, NSPCC'ye (Çocuklara İşkenceyi Önleme Derneği) bağışlanacak. 

  • 3
    Geleceğe Dönüş serisinin 2. filminde zaman makinesiyle 1985 yılında 2015'e gelen Marty McFly'ın kullandığı uçan kaykayın (Hoverboard) da 50 bin sterline (Yaklaşık 320 bin lira) alıcı bulması bekleniyor.
  • 4

    Yine Star Wars serisinde 'Stormtrooper'ların kullandığı kaskların açık artırmada 300-400 bin lira aralığında fiyatlara ulaşacağı tahmin ediliyor. 

    Soldaki kask serinin son filmi The Last Jedi'dan, sağdaki ise ilk fim 'A New Hope' filminden...

  • 5

    Harrison Ford'un hayat verdiği Indiana Jones karakteriyle bütünleşen şapkası ve kırbacı da organizasyonda satılacak eşyalar arasında alıyor. 

    İkonik şapka için verilen teklifin 2 milyon liraya çıkması beklenirken, kırbaç için de teklifin 500 bin liraya kadar çıkabileceği tahmin ediliyor. 

  • 6

    Steven Spielberg'ün bol ödüllü filmi 'Er Ryan'i Kurtarmak'ta Tom Hanks'in giydiği bu miğfer de açık artırmada yer alacak ürünler arasında. 

    Miğferin 100 bin liraya yeni sahibini bulacağı tahmin ediliyor. 

  • 7
    Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası'ndan arda kalan bu çikolata ambalajı yaklaşık 60-70 bin liraya satılacak.
  • 8
    Liam Nelson'ın Star Wars: Phantom Menace'da kullandığı ışın kılıcı için ise yaklaşık 125 bin liralık bir fiyat biçildi.
  • 9
    Forrest Gump'ta Tom Hanks'in giydiği 'Bubba Gump Karides' şapkasına biçilen fiyat ise yaklaşık 45 bin lira...
  • 10
    Addams Ailesi'nin unutulmaz kostümleri ve Edward Makaseller'deki kostümler de müzayedede yer alacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız