Titanic Live İstanbul'da (Cuma-Cumartesi)

Efsane film “Titanic” dev orkestra ve koro eşliğinde izlenecek...   Beyazperdenin en görkemli yapımları arasında gösterilen Titanic filmi ve kendisi kadar kült müzikleri ile İstanbul'da. Mercedes-Benz Türk'ün otomotiv sponsoru olduğu PSM'de düzenlenen Titanic müzikal gösterisi 28-29 Ekim tarihlerinde Hollywood’un deneyimli isimlerinden Ernst van Tiel şefliğinde Sinema Senfoni Orkestrası ve Korosu ile Zorlu PSM Ana Tiyatro’da sinema ve müzikseverleri ağırlayacak.

Haberler NTV Haber 26.10.2016 - 14:41

  • 1

    11 OSCAR'LI FİLM

    Geçtiğimiz sezon ilk kez Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği film gösterimi (Lord of the Rings in Concert: Fellowship of the Ring) ile başlayan “Movies in Concert” serisi, James Cameron'ın “En İyi Film” ve “En İyi Yönetmen” dahil 11 Oscar'lı şaheseri Titanic ile devam ediyor.
  • 2

    KLASİKLER ARASINDA

    Aldığı 11 Oscar arasında “En İyi Orijinal Film Müziği” ve “En İyi Orijinal Şarkı”nın da yer aldığı unutulmaz film, müzikleriyle klasikler arasında.
  • 3

    80 KİŞİLİK ORKESTRA

    2011 yılında, müzikleriyle Oscar ödülü kazanan The Artist filminin tüm kayıtlarını yöneten Ernst van Tiel şefliğinde 80 kişilik bir orkestra, solist Clara Sanabras, uilleann pipes & whistles solist Géza Frank, koro ve Kelt müziği sanatçıları sahnede olacak.
  • 4

    30 MİLYON SATTI

    James Horner'ın eşsiz bestelerini canlı çalacakları Titanic Live’da eş zamanlı olarak dev ekranda filmin yüksek çözünürlüklü hali gösterilecek. Gişede 15 hafta boyunca bir numarada kalan ve dünya çapında 128 milyondan fazla bilet satan Titanic’in film müziklerinden oluşan albümü ise bugüne kadar 30 milyon sattı.
  • 5

    ABD GALASI GERÇEKLEŞTİ

    Muhteşem yapımın yeni turne durağı İstanbul
    27 Nisan 2015'te Londra'daki Royal Albert Hall'da Kraliyet Filarmoni Orkestra'sıyla birlikte ilk defa seyirci karşısına çıkan Titanic Live, bu yıl Stuttgart, Osaka, Münih, Tokyo ve Nürnberg’i dolaştıktan sonra ABD galasını 30 Temmuz'da Illinois'de gerçekleştirdi.
  • 6

    5 PERFORMANS

    Ekim ayında da Barselona, Moskova ve St. Petersburg'da düzenlenecek toplam 5 performansın ardından Sinema Senfoni Orkestrası ve Korosu eşliğinde İstanbul'a gelecek.
  • 7

    GÖRSEL VE İŞİTSEL ŞÖLEN

    Mercedes-Benz Türk'ün otomotiv sponsoru olduğu PSM'de düzenlenen Titanic müzikal gösterisi, dev orkestra eşliğindeki görsel ve işitsel şöleni seyircilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

  • 8

    SERİ SEZON BOYUNCA DEVAM EDECEK

    Zorlu PSM’nin geçtimiz sezon Lord of the Rings ile başlattığı Movies in Concert serisi, 24-25 Şubat’ta Amadeus Live, 22-23 Nisan’da Aliens Live ve 20-21 Mayıs’ta Lord of the Rings in Concerts: The Two Towers’ı ağırlayacak.
  • 9

    HAFTASONU ZORLU'DA

    Titanic Live
    Tarih: 28-29 Ekim 2016
    Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Ana Tiyatro
    Şef: Ernst van Tiel
    Orkestra ve Koro: Sinema Senfoni Orkestrası ve Korosu
    Solist: Clara Sanabras
    Uilleann pipes & Whistles Solist: Géza Frank
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız