Tom Cruise: Filmdeki sorunlar çok insani

Tom Cruise, ‘Barry Seal: Kaçakçı’ adlı filmle bu hafta beyazperdede. Ünlü oyuncu, filmin hikayesini anlattı.

Haberler 10.09.2017 - 12:30

  • 1

    Tom Cruise, ‘Top Gun’ filminden 31 yıl sonra tekrar pilot olarak seyirci karşısına çıkıyor.

  • 2

    En son geçen yıl ‘Mumya’ filminde rol alan Cruise, beyazperdeye fazla ara vermeden bu hafta ‘Barry Seal: Kaçakçı’ filmiyle yeniden sinemalarda.

  • 3

    Film, 80’lerde uyuşturucu kaçakçılığı yapan, CIA ile çalışan pilot Barry Seal’in hayatından beyazperdeye uyarlandı. Senaryo, ailesiyle huzurlu bir hayatı olan Seal’in CIA’dan gelen teklifi kabul edip devlet adına silah taşımasıyla hareketleniyor. Seal, bir anda kendini Pablo Escobar gibi uyuşturucu satıcıları için çalışırken buluyor. 

  • 4

    Habertürk’ten Deniz Egeli’ye konuşan Cruise, “Hikaye destansı bir macera olmasına rağmen, filmdeki sorunlar çok insani. Biz yaptıklarını tasvip etmesek de tam bir antikahraman ve bu da bir dileğin yerine getirilmesi” dedi.

  • 5

    Yönetmen Doug Liman’ın filmlerinin birbirine benzemediğini söyleyen ünlü oyuncu, bunun nedenini şöyle anlattı:

    “Kolay yolu seçmiyor. Bu yüzden filmlerinin orijinal ve otantik bir yanı var. Bu tutkusu yüzünden Doug’la çalışmayı seviyorum. Bir hikayeyi incelerken onu anlatacak farklı yollar arıyor. Formatı yaratıcı şekilde kullanıyor. Doug’ın çalışmalarında sevdiğim bir başka şey de karakterlerin önemi. Ama sadece karakterin iyiliği için. Mesela Domhnall’ın karakteri, CIA’da küçük odasından çıkmaya çalışan genç adam...”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız