Yeni sezonda tehlikede olan yabancı diziler

Önümüzdeki sezon için takvimini hazırlamaya başlayan kanallar, performanslarından memnun olmadıkları yapımlara bir bir veda etmeye başladı. Son olarak Rosewood ve Sleepy Hollow’un yeni sezonlarının olmayacağı duyuruldu. İşte, yabancı dizi izleyenler ve yeni yabancı dizi arayanlar için yeni sezonda geleceği belli olmayan o diziler...

Haberler 13.05.2017 - 12:14

  • 1
    Gotham

    Batman hikayesine farklı bir bakış açısıyla yaklaşan Gotham, seneler içinde yarattığı kitleyi koruyamayan yapımlardan biri oldu. Bir bir gelen X-Men serilerini ve onunla yola çıkan dizilerin iptal edildiği gerçeğini göz önüne alırsak; Gotham için ne kadar parlak bir gelecek var bilemiyoruz.
  • 2
    The Originals

    Hala yeni sezon onayını alamayan The Originals’ın en büyük şansı, The Vampire Diaries’in bitmesinin ardından ne izleyiceğini bilemeyen seyircileri çekmesi… Bakalım The CW diziye bu şansı verecek mi?
  • 3
    Blindspot

    Ekranlara hızlı bir giriş yapan Blindspot, ilk sezondan ikinci sezona %40 izleyici kaybetti. NBC diziden vazgeçmeden önce yeni saat aralıkları deneme yoluna gitti. Umalım ki işe yarasın.
  • 4
    Elementary

    İlk sezonunde bölüm başına 10 milyon izleyiciye ulaşan Elementary, bugün güçlükle beş milyon izleyici toplayabiliyor. Bu kritik düşüş dizinin geleceğini de karartıyor.
  • 5
    The Last Man on Earth

    Fox’un bünyesindeki en düşük reytinge sahip komedi dizisi The Last Man on Earth. Daha fazla açıklamaya gerek var mı?
  • 6
    Once Upon A Time

    Fantastik bir masal dünyasından seslenen Once Upon A Time da reytinglerin esiri olan yapımlardan. Eğer yedinci sezonda hikaye ciddi bir ilgi uyandırmazsa, diziye veda etmemiz gerekebilir.
  • 7
    Quantico

    İkinci sezonunda %45 oranında izleyici kaybına uğrayan Quantico’nun kaderi American Crime’ın performansına bağlı. Eğer American Crime’ın reytingleri düşerse Quantico yoluna devam edebilir.
  • 8
    Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

    Bütçesiyle izlenme oranları bir türlü uyuşamayan Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. tehlikeli sularda yüzmeye devam ediyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız