Ziyaretçinin corona virüsten ölümünün ardından Universal tema parklarından kapalı kalma kararı

Corona virüs kapmasından önce Universal ve Disney World tema parklarını ziyaret ettiği öğrenilen bir Amerikalının hayatını kaybetmesinin ardından Universal parkların kapalı kalmasına devam kararı verdi. Disney ise 1 Nisan olarak belirlediği açılış tarihini henüz değiştirmedi.

Haberler ntv.com.tr 25.03.2020 - 09:49

  • 1

    Şu an tema parkları kapalı olan Universal Stüdyoları, 1 Nisan’da parklarını açmayı planlıyordu. Ancak corona virüs nedeniyle yaşanan global sağlık krizi gerekçesiyle parkların kapalı kalmasına devam kararı verildi.

  • 2

    AÇILIŞ 19 NİSAN'A UZATILDI

    Universal’dan yapılan açıklamada, “Mevcut koşullar nedeniyle ve ekipler ile misafirlerin sağlığını ve güvenliğini öncelikli hale getirmeye devam ettiğimiz için Universal Orlando Resort ve Universal Studios Hollywood'un kapalı kalma tarihini 19 Nisan'a kadar uzatıyoruz ”denildi.

  • 3

    ZİYARETÇİ CORONA'DAN HAYATINI KAYBETTİ

    Karar, hayatını kaybeden 34 yaşında bir Amerikalının Universal ve Disney World tema parklarını ziyaret etmesinin ardından corona virüse yakalandığının öğrenilmesi üzerine alındı.

  • 4

    Universal’ın açıklamasında, “Bay Ghazarian’ın ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Covid-19 durumunu izlemeye devam ediyoruz. Bilgi ve rehberlik için sağlık kurumlarıyla düzenli temas halinde kalıyoruz” ifadesine yer verildi.

  • 5

    DISNEY'İN AÇILIŞ TARİHİ HALA 1 NİSAN

    Disneyland ve Walt Disney World ise 1 Nisan olarak belirlediği açılış tarihinide henüz bir değişiklik yapmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız