Basında Transfer İddiaları (14 Ocak 2014)

Basında Transfer İddiaları (14 Ocak 2014)

Haberler 14.01.2014 - 11:01

  • 1

    VER OLCAN'I AL YEKTA'YI

    Trabzonspor'un resmen talip olduğu Yekta Kurtuluş için G.Saray'dan atak geldi. Sarı-kırmızılılar, Yekta'yı isteyen Trabzon'a yanıt verdi: "Olcan'ı isteriz." (AKŞAM)
  • 2

    DIOUF ISRARI SÜRÜYOR

    Sezon sonunda Hannover ile bitecek olan sözleşmesini uzatmayan Mame Diouf için şansını zorlayan Trabzon, bu oyuncu için kendisine rakip çıkan takımlara ise aldırmıyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 3

    ROGULJ'UN AKLI BEŞİKTAŞ'TA

    Bilic'in istediği iddia edilen Kaja Rogulj, Avusturya basınına konuştu. Laola 1 kanalına demeç veren Hırvat stoper, "Menajerime teklifler geldiğini biliyorum ancak resmi bir şey yok. Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu herkes bilir. Viyana'dan sadece daha iyi bir lig için ayrılırım" dedi. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 4

    GOLCÜDE İTALYAN İŞİ

    Santrafor arayan Beşiktaş'a Çizme'nin iki kariyerli yuldızı, Romalı Marco Borriello ve Juventuslu Fabio Quagliarella önerildi. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 5

    RHODOLFO'YA EVET

    Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, uzun süredir takip ettiği Rhodolfo'da karar kıldı. Brezilyalı stoper konusunda sarı-kırmızılılar görüşmeleri sıklaştırdı, anlaşma çok yakın. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 6

    YERLİ İSİMLER HABER BEKLİYOR

    Ligin en yaşlı kadrosuna sahip olan Galatasaray, genç ve yetenekli yerlilerle kadrosunu güçlendirmenin peşinde. Salih Dursun, Umut Gündoğan, ve Veysel Sarı'nın sarı-kırmızılılardan haber beklediği kaydedildi. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 7

    ASLAN'A BİR DÜNYA YILDIZI

    Muslera, Drogba, Sneijder takımda tutulacak, Şampiyonlar Ligi'nde büyük zaferler için diğer mevkilere de yıldızlar alınacak. Başkan Aysal'ın hedefi doğrultusunda Cim Bom'un sezon sonunda Manchester United'ın savunmadaki başarılı ismini Sarı-Kırmızılı renklere bağlayacağı öğrenildi. (FANATİK)
  • 8

    KARTAL'IN HEDEFİ HEITINGA

    Siyah-Beyazlılar’ın savunmaya yapmayı planladığı takviyede listenin ilk sırasında Hollandalı stoper yer alıyor. Özellikle formasını giydiği Everton’da kadroda düşünülmeyen ve takımdan bonservisini alarak ayrılması gündemde olan 30 yaşındaki deneyimli stoper için Kartal bir süredir girişimlerini sürüdürüyor. (FANATİK)
  • 9

    SON GÖZDE RANOCCHIA

    Galatasaray'da transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Stoper mevkii için Davide Astori ve Nemanja Vidic'ten sonra son olarak Andrea Ranocchia ismi ortaya atıldı. (FANATİK)
  • 10

    ADIM ADIM BATALLA

    Bursaspor ile temaslarını sürdüren siyah-beyazlılar 4 milyon euro'luk bonservisi indirmek için çabalıyor. Tangocunun da Kartal’a sıcak bakması nedeniyle bu transferin birkaç gün içinde bitebileceği ifade edildi. (FOTOMAÇ)
  • 11

    YILDIRIM DOKUNUŞ

    F.Bahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan teknik direktör Ersun Yanal ve sol bek Caner Erkin ile yeniden anlaştı. Başkan Aziz Yıldırım'ın görüşüp anlaştığı Yanal, yıllık 2.5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Caner de kamp dönüşü İstanbul'da 3 senelik imza atacak. (FOTOMAÇ)
  • 12

    KAMERUN KAPLANI

    Daha önce Engin Baytar, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Ceyhun Gülselam'ı Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor bu kez karşı atağa geçiyor. Öncelikle Yekta Kurtuluş'un transferi için harekete geçen bordo-mavililer şimdi de Mustafa Akçay'ın isteği üzerine Dany için nabız yokladığı ifade edildi. (HABER TÜRK)
  • 13

    TELLES'TE İŞLEM TAMAM

    Gremio Kulübü, Galatasaray'ın 21 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için banka teminat mektubu gönderdiğini açıkladı, transferin önünde hiçbir engel kalmadı. (MİLLİYET)
  • 14

    GABBIADINI SÜRPRİZİ

    Galatasaray'ın transfer listesine genç isimleri de aldığı, bunlardan birinin de İtalya'nın Sampdoria takımında forma giyen forvet Manolo Gabbiadini olduğu bildirildi. 22 yaşındaki futbolcuyu 'geleceğe yatırım' olarak gören yönetimin 13 milyon euroluk talep karşısında beklemeye geçtiği belirtildi. (POSTA)
  • 15

    CARDOZO'DA GERİ SAYIM

    Trabzonspor, Paraguaylı forvetin transferi için masaya oturduğu Benfica'ya 6 milyon euro teklif etti. Portekiz Kulübü 'evet' derse Cardozo imza atacak yoksa rota yeniden Mame Diouf'a dönecek. (STAR)
  • 16

    RIERA'YA ÜÇ TEKLİF

    Galatasaray'ın göndermek istediği Riera'ya üç teklif geldiği ancak İspanyol yıldızın üçünü de reddettiği ortaya çıktı. Riera'ya gelen tekliflerin Villarreal, Sevilla ve Espanyol'un yaptığı öğrenildi. (STAR)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız