Kerem Demirbay seçimini yaptı (Dakika dakika Kerem Demirbay gelişmesi)

Türkiye Futbol Federasyonu ve Almanya Futbol Federasyonu, Kerem Demirbay'ı milli takımlarına kazandırmak için gün boyu mücadele verdi. 23 yaşındaki Kerem Demirbay için art arda açıklamalarda bulunuldu. İşte Kerem Demirbay'ın Almanya Milli Takımı'nı seçtiği günde yaşanan olaylar...

Haberler ntv.com.tr 18.05.2017 - 01:04

  • 1

    Hoffenheim ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve yeni Mesut Özil olarak görülen Kerem Demirbay'ın hangi milli takımı seçeceği ile ilgili dün gelişmeler yaşandı.

    İşte dakika dakika Kerem Demirbay gelişmesi...

  • 2

    13.55: Kariyerinde büyük çıkış yaşayarak kısa süre içinde Bundesliga’nın yıldız adayları arasına adını yazdıran Kerem Demirbay’ın Almanya Milli Takımı’nı seçtiği haberlerin Alman basınına yansıması üzerine Türkiye Futbol Federasyonu, "Kerem Demirbay, Türk Milli Takım forması giyecek" başlığıyla bir duyuru yayınladı.

  • 3

    14.00: TFF’nin açıklamasından sonra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bazı pürüzler olduğunu söyledi ve öğleden sonra açıklanan Almanya kadrosunda Demirbay’ın da adı yer aldı.

  • 4

    14.25: Terim’in açıklamalarından dakikalar sonrasında Almanya Futbol Federasyonu ve kulübü Hoffenheim, 23 yaşındaki oyuncunun Almanya Milli Takımını seçtiğini duyurdu.

  • 5

    15.55: Kerem’in Türkiye Milli Takımını seçtiğini duyuran TFF, Alman Federasyonu’nun açıklaması üzerine genç oyuncunun Türkiye Milli Takımı’nda oynamak istediğini belirttiği ıslak imzalı belgeyi yayınladı ve “Saygı duyuyoruz” ifadesini kullandı.

    TFF belgenin Türkçe metnini de internet sitesinden yayınladı.

  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız