Günün transfer haberleri (12 Temmuz 2021)

Kim, hangi futbolcunun peşinde? Türkiye ve Avrupa'dan transfer haberlerine göz atın...

Haberler Ntvspor 12.07.2021 - 08:24

  • 1

    VRSALJKO'DA SONA DOĞRU

    Sağ bek için sarı-lacivertlilerin gündemine giren Sime Vrsaljko transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Atletico ile büyük ölçüde anlaşmaya varıldı, Hırvat savunmacıya 3 yıllık teklif sunuldu. Eğer sağlık raporu olumlu gelirse, iş imzaya kalacak. (FANATİK)

  • 2

    AJAX ALTAY'A GELİYOR

    Hollanda ekibinin kalecisi Andre Onana, Lyon ile her konuda anlaştı. Transferin resmen duyurulması an meselesi. Ajax, Kamerunlu kalecinin yerini Altay Bayındır ile doldurmak için harekete geçiyor. Kırmızı-beyazlıların futbol direktörü Marc Overmas'ın genç file bekçisi için İstanbul'a bizzat gelip Fenerbahçe ile masaya oturması bekleniyor. (FANATİK)

  • 3

    VAN AANHOLT İMZALIYOR

    Galatasaray, Hollandalı sol bekin transferinde sona geldi. Crystal Palace'tan ayrılan ve bonservisi elinde olan yıldız futbolcuyla el sıkışıldı. Van Aanholt'un menajeri bu hafta İstanbul'a gelecek, transfere nokta koyualacak. (FOTOMAÇ)

  • 4

    NIANG HAMLESİ

    Kanarya, Senegalli golcü için devreye girdi. Sarı-lacivertlilerin Rennes'e kiralama teklifi yaptığı iddia edildi. 26 yaşındaki Mbaye Niang geçtiğimiz sezon 17 maçta 1 gol attı. Teknik direköt Vitor Pereira'nın da transfere yeşil ışık yaktığı iddia ediliyor. (FOTOMAÇ)

  • 5

    BEŞİKTAŞ MITROVIC'TEN VAZGEÇTİ

     Beşiktaş'ta Fulham'dan Aleksander Mitrovic ile yaklaşık 2 aydır süren görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Menajeri Pini Zahavi ile yapılan pazarlıklarda Sırp golcünün 3 yıllık kontrat ile yıllık 5 milyon Euro garanti para ve maç başı ücret istemesi üzerine başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler transfer görüşmelerinden tamamen çekilme kararı aldı. (HÜRRİYET)

  • 6

    KARTAL'DAN UGBO OPERASYONU

    Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, forvet arayışlarına da devam ediyor. Yedek kalmayı sorun etmeyecek bir golcü arayan siyah-beyazlılar, bu doğrultuda Chelsea'nin Nijeryalı yıldızı Ike Ugbo için görüşmelere başladı. (KARAR)

  • 7

    TEIXEIRA YAKLAŞIYOR COSTA KOPABİLİR

    Kartal, Sergen Yalçın'ın kadrosunda görmek istediği Alex Teixeira ile yürütülen pazarlıkları hızlandırdı. Boşta olan Brezilyalı yıldızla yapılan görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü aktarıldı. Diego Costa'nın ise Beşiktaş'tan yeni taleplerde bulunduğu iddia edildi. (MİLLİYET)

  • 8

    ASLAN'IN YENİ GÖZDESİ LOPES

    Galatasaray, kanat ve forvet arkasında görev yapabilen Portekizli oyuncunun peşinde. İspanyol ekibi Sevilla'nın kiralık olarak göndermek istediği 25 yaşındaki futbolcuyu bir süredir takip eden sarı-kırmızılı yönetim, transfer için ilk teklifini sundu. (SABAH)

  • 9

    BOUPENDZA GELMEYE HAZIR AMA...

    Fenerbahçe Gabonlu golcü için 5 milyon Euro'ya kadar çıktı. Güney temsilcisi "Krasnodar geçen sezon 8 milyon Euro verdi. Şu an Avrupa'dan 6.5 veren var. Aşağı inmeyiz, takas istemeyiz" dedi. Gabonlu golcü dün Hatay'ın Erzurum kampına katıldı. Bu hafta içerisinde bu noktada sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor. (SABAH)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız