Günün transfer haberleri (31 Ocak 2019)

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi bugün sona eriyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde hangi isimler var? Spor gazeteleri hangi transferleri yazıyor? İşte 31 Ocak 2019'un transfer haberleri...

Haberler ntv.com.tr 31.01.2019 - 06:33

  • 1

    DİAGNE’NİN YEDEĞİ YUNAN GOLCÜ

    Galatasaray’ın ikinci golcüsü de belli oldu. Marsilya’dan 1.5 yıllığına kiralanan Konstantinos Motroglou ile santrfor hattına alternatif yaratıldı. Kiralama bedeli olmayan anlaşmada satın alma opsiyonu da bulunmuyor. (SÖZCÜ)

  • 2

    ASLAN’A GOLSAVAR

    Maicon için istenen rakamın verilmesi halinde Brezilyaı savunmacının yerine Standard Liege'de forma giyen Cristian Luyindama alınacak. 25 yaşındaki stoper için 8 milyon euro istendi. ancak 6 milyon euro civarında bu işin bitmesi bekleniyor. (AKŞAM)
  • 3

    CASTİLLO’DA SON DÜZLÜK

    Benfica ile Catillo’nun kiralanması üzerine anlaşıldı. Fenerbahçe 1.5 yıl için 4+4 milyon euro ödeyecek. Oyuncu da gelmeye ikna oldu. Ancak kulüp bulamayan Slimani’nin gitmesi bekleniyor. (AKŞAM)

  • 4

    ‘LEROY İÇİN TEKLİF GELMEDİ’

    Swensea menajeri Graham Potter, Fenerbahçe’nin gündemindeki Leroy Fer için resmi teklif almasıklarını söyledi. (FOTOMAÇ)

  • 5

    FALETTE SÜRPRİZİ

    Beşiktaş yönetim, Vida’nın son dakika transfer olması durumunda E. Frankfurt forması giyen Simon Falette’yi 1.5 senelik kiralayacak. (FOTOMAÇ)

  • 6

    EMRE SARI-KIRMIZI

    İspanya’nın celta vigo takımında forma giyen Emre Mor, Galatasaray’a transferinin resmiyet kazanmasını bekliyor. Takımında kadro dışı kalan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, milli takımda da birlikte çalıştığı Terim’le buluşmayı çok istiyor. (TÜRKİYE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız