Hangi illerde okullar kar tatili oldu? (2 Ocak 2017 Pazartesi)

Yurtta etkili olan kar yağışı nedeniyle Aksaray, Niğde ve Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde 2 Ocak 2017 Pazartesi günü eğitime ara verildi.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 01.01.2017 - 21:37

  • 1

    AKSARAY'DA OKULLARA KAR TATİLİ

    Aksaray'da kar yağışının ardından oluşan buzlanma nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, yaptığı açıklamada, kentte 3 gündür etkili olan kar yağışının ardından oluşan buzlanma nedeniyle kent genelinde eğitime 2 Aralık Pazartesi günü ara verildiğini belirtti.
  • 2

    NİĞDE’DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

    Niğde’de soğuk hava ve aşırı buzlanma nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada:' Aşırı buzlanma nedeniyle 2 Ocak 2017 Pazartesi günü 1 gün süreyle okullar Niğde genelinde tatil edilmiştir." denildi.
  • 3

    KOCAELİ KARAMÜRSEL'DE OKULLARA KAR TATİLİ

    Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde buzlanma nedeniyle pazartesi günü taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi.

    Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yüksek kesimlerde mahalle yollarındaki buzlanmadan dolayı ilçede 2 Ocak Pazartesi okulların, yalnızca taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere tatil edildiği kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız