Adele konserinde öğretmenini görünce ağladı

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele'in Londra konserinde, İngilizce öğretmeni sürpriz yaparak sahneye çıkınca duygusal anlar yaşandı. Adele, öğretmenini sahnede görünce gözyaşlarına hakim olamadı. İkilinin kucaklaşması ve eski anılarını anlatması seyircilere de hoş anlar yaşattı. 

Haberler ntv.com.tr 22.11.2021 - 12:49 Son Güncelleme : 22.11.2021 - 15:22

  • 1

    Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Adele (33), yeni çıkardığı 30 adlı albümünden sonra İngiltere'deki ilk konserini verdi. Londra Palladium’daki özel konser, dün ITV televizyon ağında yayınlandı.

  • 2

    SAHNEDE ÖĞRTMENİNİ ANLATTI

    Sanatçı konserinde, İngiliz oyuncu Dame Emma Thompson'dan (62) gençken ona kimin ilham verdiğine dair bir soru aldı.

    Adele bu soruya cevap olarak, Balham'daki Chestnut Grove Okulu'ndan İngilizce öğretmeni McDonald’ın adını vererek şu sözleri söyledi:

    “Sekiz yaşında okuldan ayrılmıştı. Beni edebiyatla o tanıştırdı. Her zaman İngilizceye takıntılıydım ama şimdi şarkı sözleri yazıyorum. McDonald, çok havalı ve ilgi çekiciydi. Bizi gerçekten önemserdi. İngilizce derslerimi dört gözle bekliyordum.”

  • 3

    ONU KARŞISINDA GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDI

    Bu sözlerin üzerine Dame Emma, Adele’in İngilizce öğretmeni McDonald'ı sahneye davet ederek Adele'i çok şaşırttı ve duygulandırdı.

    Adele ve McDonald sahnede kucaklaşarak seyircilere de duygusal anlar yaşattı.

  • 4

    AĞLAMAKTAN MAKYAJI BOZULDU

    Sanatçı sahnede ağladığı için makyajını yeniden yaptırmak zorunda kaldı.

    Hatta seyirciyi eğlendirmek için komedyen arkadaşı Alan Carr'ı (45) da kısa bir süre için sahneye davet etti.

  • 5
    Adele, sahnede öğretmeni McDonald's'ın numarasını alacağına ve iletişime geçeceğine de söz verdi.
  • 6

    Metro gazetesi yazarı Piers Morgan (56) da bu tatlı an için bir tweet atarak şu sözleri söyledi:

    “Bu anı çok sevdim. Adele çok haklı, harika bir öğretmeni hayatınız boyunca unutamazsınız, çünkü onlar hayatınızı değiştirmiştir."

  • 7

    KONSERDE ÜNLÜ KONUKLAR

    Sanatçının konserinde yer alan ünlü konuklar arasında Dua Lipa, David Tennant, Idris Elba, Samuel L Jackson ve Emma Watson gibi önemli isimler vardı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız