Ashley Caine ve Safiyya Vorajee bebeklerinin son durumunu anlattı: Bu sabah uyanması bir nimettir

Eski futbolcu ve model Ashley Cain ve sevgilisi Safiyya Vorajee, löseminin daha saldırgan bir türüyle mücadele eden bebeklerinin son durumunu paylaştı. Aşırı kanaması olan kızını trombosit transfüzyonu için yeniden acilen hastaneye götürdüklerini aktaran  Vorajee, "Yarın ne olacağı belli değil, bu sabah uyanmak ise bir nimettir" dedi.

Haberler 16.04.2021 - 09:58

  • 1
    Eski futbolcu, model ve televizyon yıldızı Ashley Cain ile sevgilisi Safiyya Vorajee, hayatlarının en zorlu dönemini yaşıyor. Geçtiğimiz yıl kızları Azaylia'yı kucaklarına alan ikilinin bebeklerine, doğduktan kısa bir süre sonra lösemi teşhisi konuldu.


  • 2
    Doktorların yapılacak bir şey kalmadığını söyleyerek hastaneden çıkardığı minik bebek, iki gün önce tekrar acil servise götürüldü. Daha sonra yeniden evine gönderilen Azaylia, rahat uyuması için oksijen desteğine bağlandı.


  • 3
    Vorajee, yaptığı Instagram paylaşımında, lösemi yüzünden aşırı kanaması olan kızını trombosit transfüzyonu için yeniden acilen hastaneye götürdüklerini anlattı. Vorajee, Azaylia'nın 30 dakikalık transfüzyon sonrasında kanamanın yine de istenildiği gibi durmadığını belirterek, "Ama bu sabah onun uyandığını ve gözlerini açıp etrafına bakmasına tanık olduğu için muluyum" dedi.


  • 4
    Vorajee, "Yarın ne olacağı belli değil, bu sabah uyanmak ise bir nimettir" diyerek kızının gösterdiği en küçük bir olumlu bir gelişmenin bile kendilerini çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi.


  • 5
    Bebeği ile birlikte çekilen fotoğrafı paylaşan Caine ise, "Bugün baba oluşumun 8. ayı... İlk kez kızımla kol kola sokakta gezme şansı buldum. Hastane yok, izolasyon yok" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız