Başrol oyuncuları Dune filminin Paris galasında buluştu

Dune: Çöl Gezegeni filminin Paris prömiyerinde oyuncular Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson ve Zendaya ile yönetmen Denis Villeneuve bir araya geldi. 

Haberler ntv.com.tr 07.09.2021 - 13:47 Son Güncelleme : 07.09.2021 - 14:48

  • 1

    Orijinal adı Dune olan, ülkemizde 22 Ekim’de Dune: Çöl Gezegeni adıyla gösterime girecek olan filmin Paris prömiyeri yapıldı.

    Etkinlikte filmin başrol oyuncuları Timothee Chalamet ve Rebecca Ferguson’a ünlü şarkıcı ve oyuncu Zendaya da katıldı. Yönetmen Denis Villeneuve de oyuncularla birlikte kırmızı halıda poz verdi. 

  • 2
    25 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Zendaya, galaya Alaia imzalı cesur bir elbiseyle katıldı.
  • 3

    Kırmızı halıda Timothee Chalamet, Tom Ford imzalı takımla boy gösterirken; Rebecca Ferguson ise Chanel elbiseyi tercih etmişti.

  • 4

    Oyuncular, Paris’in simgesi olan Eyfel Kulesi önünde tanıtım fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

  • 5

    Filmin oyuncuları, geçtiğimiz günlerde Dune filminin Venedik Film Festivali prömiyeri için İtalya’da buluşmuştu.

  • 6

    Uzak bir gelecekte geçen Dune, ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in hikayesini anlatıyor. Galaksinin farklı noktalarındaki gezegenler, rakip feodal aileler tarafından yönetilmektedir. Çok değerli bir kaynağın tek üreticisi olan çöl gezegeni Arrakis'in kontrolü asil aileler arasında son derece talep görmektedir. "Baharat" adı verilen bu kaynak, yüksek bilinç ve uzun bir yaşam süresi sunarken, beraberinde çok ciddi yan etkileri de getirmektedir. Ayrıca yıldızlararası yollarda gezinmeye yardımcı olan kaynak da bu "baharat"tır.

    Bu kaynağı elde etmek isteyen feodal rakiplerden Harkonen ailesi tarafından Paul ve ailesine tuzak kurulur. Bu tuzağın sonucunda Paul'un ailesi darmadağın olarak firari hale gelir. Paul, ailesinin Arrakis kontrolünü yeniden kazanması için bir isyan başlatırken, tüm evrenin seyrini değiştirebilme ihtimalini yakalayacaktır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız