Beyonce'den yeni aile fotoğrafı

İkizlerinin fotoğraflarını nadiren paylaşan Beyonce, eşi Jay-Z, kızları Blu Ivy, ikizleri Rumi ve Sir ile birlikte objektif karşısına geçerek çocuklarının büyümüş hallerini gösterdi.

Haberler 04.05.2021 - 07:49 Son Güncelleme : 04.05.2021 - 07:53

  • 1

    Beyonce'nin çocukları büyüdü! Rap şarkıcısı eşi Jay-Z ile üç çocuğunu yanına alarak yeni aile fotoğrafı için poz verdi.

    Beyonce ve Jay-Z çifti, 9 yaşındaki kızları Blue Ivy ve 3 yaşındaki ikizleri Rumi ve Sir ile siyah-beyaz kombinleriyle objektif karşısına geçti. 

  • 2
    Beyonce, Haziran 2017’de dünyaya gelen ikizlerinin yüzünü, doğdukları günden beri sosyal medya üzerinden çok az gösterdi.
  • 3
    Beyonce, daha önce verdiği röportajda, ikizlerine hamileyken ciddi sağlık sorunuyla karşılaştığını söyleyerek, “Rumi ve Sir’ü doğurduğum gün 110 kiloydum. Kan zehirlenmesi nedeniyle şişmiştim ve son bir ayı yatarak geçirdim. Benim ve bebeklerimin sağlığı tehlikedeydi, dolayısıyla acil sezaryene alındım" demişti.
  • 4
    39 yaşındaki şarkıcı, kızı Blue Ivy’yi dünyaya getirdikten sonra neler düşündüğüne dair itirafta bulunmuş, "Toplumun benim görünümümün nasıl olması gerektiğini konuştuğuna inandım. Üç ay içinde doğum kilolarını vermek için kendime baskı uyguladım. Şimdi geri dönüp bakınca çok çılgınca geliyor" demişti.
  • 5

    BLU IVY GRAMMY TARİHİNE GEÇTİ

    İkizlerinin fotoğraflarını nadiren paylaşan ünlü şarkıcı, büyük kızı Blu Ivy ile sık sık paylaşım yapıyor. Beyonce, iş ortağı da olduğu Blu Ivy ile birlikte şarkı yazıp besteliyor. Anne-kız yazdıkları ve klibinde oynadıkları Brown Skin Girl şarkısı için 2021 Grammy Ödülleri'nde ‘En İyi Klip’ ödülünü alan Blue Ivy, Grammy tarihinde ödül alan en genç ikinci isim olmuştu.

  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız