Boris Johnson'ın eski eşi ayrılıklarını anlattı: Zor ve travmatikti

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın eski eşi Marina Wheeler, katıldığı televizyon programında ayrılıklarının “zor ve travmatik” olduğunu söyleyerek artık özgür olduğunu anlattı. 

Haberler 13.11.2020 - 08:07

  • 1
    İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın eski eşi Marina Wheeler, Good Morning Britan programına katılarak, boşanma ve kanserle mücadele sürecini “zor ve travmatik” olarak nitelendirdi.
  • 2

    BAŞBAKAN ŞİMDİ NİŞANLI

    Wheeler ile 1993-2020 yılları arasında evli olan 56 yaşındaki Johnson, şimdi 32 yaşındaki Carrie Symonds ile nişanlı ve Wilfred adında bir oğulları var.

  • 3

    25 YILLIK EVLİLİK

    Yeni kitabı The Lost Homestead: My Mother, the Partition and the Punjab'ı tanıtmak üzere TV programına katılan Wheeler, 25 yıllık evliliğine dair konuştu.  

    2018’de ayrıldığı, ancak 2020’de resmi olarak boşandığı Johnson ile evliliğinin sona ermesiyle “özgürlüğe kavuştuğunu” söyleyen Wheeler, ayrılık sürecini, “Son derece travmatik ve zor birkaç yıl olduğu gerçeğinden kaçış yok. Boşanma, kanser vs. Başkaları da bu yollardan geçiyor ama bence bu kadar kısa bir zaman diliminde büyük bir zorluktu” diye anlattı.

  • 4

    Wheeler’a 2019’da rahim kanseri teşhisi konuldu. İki ameliyat sonrası Wheeler kanseri yendi.

  • 5

    "BOŞANDIKTAN SONRA ÖZGÜRLÜĞÜ BULDUM"

    Program sunucularının “Boşanmanın ardından özgürlüğü buldunuz mu?” sorusuna Johnson’ın eski eşi, “Evet, kesinlikle” yanıtını verdi.

  • 6
    Wheeler ve Johnson'ın 4 çocuğu var. Çift, resmi olarak boşanmadan iki yıl önce ayrı yaşamaya başlamıştı.
  • 7

    ALTINCI ÇOCUĞU OLDU

    O süreçte Johnson, sevgilisi Carrie Symonds ile başbakanlık konutunda yaşamaya başlamıştı. Çiftin bu yıl 29 Nisan’da bir erkek çocuğu oldu. Bu, evlilik dışı ilişkisinden de bir çocuğu olan Johnson’ın altıncı çocuğuydu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız