Donald Trump'tan ablasına cevap: Her gün başka bir şey, kimin umurunda

ABD Başkanı Donald Trump'ın eski bir federal yargıç olan en büyük ablası Maryanne Trump Barry'nin kardeşi için prensipleri olmayan bir yalancı ifadesini kullandığı bir kayıt ortaya çıktı. Başkan Trump, kayıtla ilgili Beyaz Saray üzerinden bir açıklama yayımladı ve "Her gün başka bir şey, kimin umurunda" dedi.

Haberler 25.08.2020 - 10:25

  • 1
    ABD basını, Maryanne Trump Barry'nin, yeğen Mary Trump'ın Too Much and Never Enough (Aşırı Fazla ve Hiç Yeterli Değil: Ailem Dünyanın En Tehlikeli Adamını Nasıl Yarattı) kitabı için gizlice kaydettiği ses kayıtlarını konuşuyor. Kayıtlarda abla Trump, ABD Başkanı olan kardeşi Donald Trump için "Onun bu tweetleri ve yalanları, Tanrım. Bu sahtekarlık ve acımasızlık" diyor.
  • 2
    Abla Maryanne Trump söz konusu kayıtta ayrıca, kardeşi Donald Trump'ın üniversite sınavlarında kendisi yerine bir başka arkadaşını sınava soktuğunu da iddia ediyor.

  • 3
    Bahsedilen görüşmelerde, abla Maryanne Trump Barry, kardeşi Donald Trump için acımasız kelimesini kullanıyor

  • 4
    Eski bir federal yargıç olan abla Maryanne Trump Barry, kardeşi ile arasındaki anlaşmazlıklara dair şimdiye dek hiç açık bir şekilde açıklama yapmamıştı. Ancak ses kayıtlarının gösterdiklerine göre, iki kardeş arasındaki anlaşmazlık 1980'li yıllarda abla Maryanne'in Trump'tan bir iyilik istemesi ve sonraki yıllarda Trump'ın bu iyiliği ablasının başarısında payı olduğu yönünde kullanmaya çalışmasıyla ortaya çıktı.
  • 5
    Kayıtlara göre abla Maryanne, "Bu tamamen sahtekarlık ve gaddarlık. Donald gaddar biri" diyor.  Gizli ses kaydında, Maryanne Trump, 'prensipleri olmayan bir yalancı' dediği kardeşinin göçmen politikasını da eleştiriyor ve "Tek yapmak istediği kendi tabanına sevimli görünmek" diyor.

  • 6
    BBC'nin haberine göre Mary Trump, halasını kayıt altına alma sebebinin, kitabında yer verdiği iddialarla ilgili olarak kendisini yasal güvence altına almak olduğunu savundu.

  • 7
    Başkan Trump, kayıtla ilgili Beyaz Saray üzerinden bir açıklama yayımladı ve "Her gün başka bir şey, kimin umurunda" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız