Donatella Versace salgın döneminde moda ve yeni koleksiyonu hakkında konuştu

İçinde bulunduğumuz salgın dönemi hakkında konuşan Donatella Versace, moda endüstrisinin yeni normale uyum sağlamak için hangi adımları atmasının birkaç ay içinde şekilleneceğini dile getirdi.  Versace, 2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ise "Yeni bir rüya görmek" olarak tanımlıyor. 

Haberler 30.09.2020 - 09:43

  • 1
    2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu markayla ikonikleşen Trésor de la Mer baskısına yer veren Donatella Versace, içinde bulunduğumuz bu dönemin kendisi ve son aylarda ailesinin bir parçası haline gelen ekibi için Versace’nin imzasını incelemek ve yeniden tasarlamak yeni bir rüya görmek için eşsiz bir fırsat olduğunu belirtiyor.

  • 2

    Salgın sonrası bir dünyada söz konusu iksire hâlâ yer olup olmadığı sorusuna "Cazibeyi, süper modelleri, saçı ve makyajı unutmayın! “Bundan sonra, sanırım sadece ihtişam için bir yer var" sözlerini dile getiriyor.

  • 3

    Versace, yeni 2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonu hakkında ise şu ifadeleri kullanıyor: "Başka bir dünyayı ve kaçışı hayal etmek... Benim için bu iki kavram birbiriyle bağlantılı çünkü herkes için daha iyi bir dünya hayal ederken, onu inşa etmeye başlamamız gerektiğini düşünüyorum. Ben de hayal etmek istedim ve koleksiyonun bu kadar renk dolu ve neşeli bir ruha sahip olmasının nedeni bu"

  • 4

    Ünlü modacı defilelerin geleceği hakkında ise, "Daha açık ve kapsayıcı hale geldiklerini, ani değişikliklere hızla uyum sağlayabildiklerini düşünüyorum" dedi.

  • 5

    Genç tasarımcılar hakkında konuşan Versace şu tavsiyeleri verdi "Geçtiğimiz birkaç ayda ekibimin gerçekten ailemin bir parçası olduğunu fark ettim. Takım çalışması hiç bugün olduğu kadar önemli olmamıştı. Çevrenizdekileri, farklı fikirleri dinleyebilmek ve size yabancı olanı bile zihinsel olarak kabul edebilmek, gerçekten büyümenizi ve olayları farklı bir perspektiften görmenizi sağlayabilir. Benim için her zaman önemli olsalar da bugün, bütünlük ve kapsayıcılık her şeydir."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız