Emilia Clarke hakkında bilmeniz gereken 5 gerçek

Game of Thrones'un final sezonunun yayına girmesiyle projenin yıldız oyuncuları yeniden gündemde. Dizi Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke'ın bilinmeyenlerini Vogue Türkiye derledi. İşte 32 yaşındaki oyuncu hakkında bilmeniz gereken 5 gerçek...

Haberler 22.04.2019 - 07:50

  • 1
    ÜÇ EJDERHA VE BİR DE ARI DÖVMESİ

    Clarke'ın ikonik rollerini vücudundaki dövmelerden takip edebilirsiniz. Bunlardan biri "Bu anne bebeklerini asla unutmayacak" notuyla Instagram’da paylaştığı, üç ejderha dövmesi.
  • 2
    Diğeri de, Me Before You filminde canlandırdığı Louisa karakterinin de serçe parmağında bulunan arı dövmesi.
  • 3
    BİRDEN FAZLA DİL BİLİYOR

    Clarke'ın Dothraki dilini çok iyi konuştuğunu biliyoruz, fakat tabii bu sadece Game of Thrones seti içinde geçerli. Sempatik oyuncu bunun dışında Fransızca, Almanca ve İtalyancayı oldukça akıcı bir şekilde konuşabiliyor.
  • 4
    OYUNCU SEÇMELERİNDE TAVUK DANSI

    Emilia Clarke, Game of Thrones'un oyuncu seçmeleri sırasında tavuk dansı yapmış. Sempatik oyuncu karşı taraftan olumlu tepki alınca bu dansının devamını robot dansıyla getirmiş. Sonuç olarak bu başarılı dans performansı onu "Ejderhaların Annesi" yapmaya fazlasıyla yetti.
  • 5
    ANEVRİZMA HASTALIĞI

    Emilia Clarke'ın anevrizma hastalığı olduğunu biliyor muydunuz? Game of Thrones'un ilk sezonu bittikten sonra antrenörüyle spor yaparken yere düşüp bayılan oyuncu, anevrizma hastalığı ile ilk olarak burada tanışmış. Beyin kanaması ya da ciddi sakatlıklarla sonuçlanan bu hastalık, Emilia Clarke'ın 4 gün boyunca yoğun bakımda kalmasına ve geçici hafıza kaybı yaşamasına neden olmuş.
  • 6
    MÜZİK KULAĞI VE DAHASI

    Tam da "Daha yetenekli olamaz" derken Emilia Clarke'ın bir yeteneğini daha keşfettik; o da kendisinin aynı zamanda çok iyi bir müzik kulağına sahip olması. Yetenekli oyuncu, piyano, gitar ve flüt çalabiliyor ve sesi de bir o kadar büyüleyici.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız