Emma Watson: Hakkımdaki haberler her durumda tık almayı hedefliyor

Hollywood yıldızı Emma Watson kariyerini bitirdiği ve nişanlındığı iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu.

Haberler 19.05.2021 - 07:24

  • 1
    Harry Potter serisinde oynadığı Hermione karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Emma Watson nişanlandığına yönelik söylentilere dair konuştu.
  • 2
    Metro'nun bildirdiğine göre şu an Leo Robinton'la birlikte olan ünlü oyuncu hakkındaki dedikodulara dair sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:
  • 3
    "Sevgili hayranlar, nişanlanıp nişanlanmadığıma ya da kariyerimin faal olup olmadığına yönelik söylentiler, doğru veya yanlış olsun her durumda tık almayı hedefliyor. Bir gelişme olursa size söz paylaşacağım."
  • 4
    "Bu arada lütfen benden haber alamadığınızı varsayın, bu sadece pek çok kişinin yaptığı gibi pandemiyi sessiz biçimde geçirdiğim anlamına geliyor. Ekşi mayalı ekmek yapamıyorum. sevdiğim kişilerle ilgileniyorum ve hâlâ pek çok kişiyi etkileyen virüsü yaymamak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum."


    Kendisini merak eden hayranlarına teşekkür eden Watson'ın Leo Robinton'la yaşadığı ilişki ilk kez geçen yıl ekimde gündeme gelmişti. O günden bu yana çift ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor.

    Oyuncunun nişanlandığına ve kariyerini sonlandırdığına yönelik iddialara menajeri daha önce, "Emma'nın sosyal medya hesapları uykuda olabilir ama kariyeri değil" diyerek cevap vermişti.
  • 5
    Kendisini merak eden hayranlarına teşekkür eden Watson'ın Leo Robinton'la yaşadığı ilişki ilk kez geçen yıl ekimde gündeme gelmişti. O günden bu yana çift ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor.
  • 6
    yuncunun nişanlandığına ve kariyerini sonlandırdığına yönelik iddialara menajeri daha önce, "Emma'nın sosyal medya hesapları uykuda olabilir ama kariyeri değil" diyerek cevap vermişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız