Jeff Bezos gizemli kadınla partide

Jay Z ve Beyonce’nin, Oscar Ödül Töreni sonrası yıldızların katıldığı Vanity Fair After Party'e alternatif olarak düzenlendiği organizasyonda Jeff Bezos şaşkınlığı yaşandı. Eşi Mackenzie Bezos'tan, Lauren Sanchez ile olan ilişkisi yüzünden ayrıldığı konuşulan dünyanın en zengin insanı, partiye gizemli bir kadın ile katıldı.

Haberler 27.02.2019 - 09:04 Son Güncelleme : 27.02.2019 - 09:07

  • 1
    Her yıl Oscar ödül töreni sonrası düzenlenen ve geleneksel hale gelen Vanity Fair After Party'nin artık eskisi kadar etkili olmadığını konuşuluyor. Bunun nedenlerinden biri de Beyonce ve Jay Z'in 2 yıldır düzenledikleri kendi Oscar sonrası partileri.
  • 2
    Ünlü çiftin bu yılkı partisine damga vuran ise Amazon’un kurucusu ve dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos (54) oldu.

  • 3
    Geçtiğimiz günlerde eşi Mackenzie Bezos (48) ile boşanma kararı alan Amazon’un sahibi, şarkıcı Jay Z ve Beyonce’nin partisinde ‘kim olduğu bilinmeyen’ bir kadınla katıldı.
  • 4
    Bezos ve gizemli arkadaşı partide Natalie Portman ve eşiyle sohbet etti.
  • 5
    25 yıllık evliliğini bitirme kararı alarak, olası rekor mal paylaşımına imza atmaya hazırlanan Jeff Bezos'un, eşini evli Lauren Sanchez (49) ile aldattığı konuşuluyordu. Bezos'un gizimli bir isimle partiye katılması kafaları karıştırdı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız