Jennifer Lopez'in 12 yaşındaki kızı Emme kitap çıkardı

Jennifer Lopez'in 12 yaşındaki kızı Emme dualarını içeren bir kitap çıkardı. Lopez de Lord Help Me adlı kitabı yazan kızıyla gurur duyduğunu belirterek kitabı tanıttı.

Haberler ntv.com.tr 14.05.2020 - 08:27

  • 1

    Bazı çocuklar şanslı doğuyor. Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in Mark Anthony ile evliliğinden olan 12 yaşındaki kızı Emme de onlardan biri. Küçük yaşına rağmen kitap yazma hayalini gerçeğe dönüştürdü. Emme, yazdığı kitabı bastırıp okuyuculara ulaştırdı. Resimli kitabın adı, Lord Help Me (Tanrım Yardmım Et).

  • 2

    Kitabın tanıtımında, “Emme Tanrı'dan yardım istediğinde okurları sıradan anlara götürecek. Bu isteklerden bazıları okul için uyanmak ya da kardeş olmak gibi küçük şeylerken, bazıları da gezegeni kurtarmak için yardım etmek gibi büyük istekler” deniliyor.

  • 3

    Emme, kitabın açıklamasında, “Okulda tembel hayvanları ve soylarının tükenmekte olduğunu öğrendim, her gece onlar için dua etmeye başladım. Bu kitabı, tembel hayvanları korumak için bağış toplamaya yardımcı olurken, diğer çocuklara nasıl dua edip yardım isteyebileceğimizi öğretmek için yazdım. Bu ikisi bana çok fazla konfor getiren iki şey” dedi.

  • 4
    Jennifer Lopez de kızının kitabını sosyal medya hesabında tanıttı. Lopez, “Emme ile gurur duyuyorum. Emme ilk kitabında kendi dualarını paylaşıyor. Bu kitap ailelere inancın huzur ve gücünü kucaklamak için bir yol sunacak” ifadesini kullandı.
  • 5

    2020 Super Bowl devre arasında Shaira ile sahne alan Jennifer Lopez, sahnede kızı Emme ile performans sergilemişti. Let's Get Loud şarkısını beyaz kostümler içindeki küçük kızlardan oluşan koroyla seslendiren Lopez, gecenin sürprizini kızı Emme Maribel Muniz’i sahneye çıkararak yapmıştı.

  • 6

    Emme’nin büyük beğeni topladığı performansıyla annesinden rol çaldığı yorumları yapılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız