'Justin Bieber'ın Instagram'ı kapatması Türkiye'nin ortadan yok olması gibi'

Alman Die Welt gazetesi, Kanadalı genç pop müzik yıldızı Justin Bieber’ın Instagram hesabını kapatmasını, Türkiye’nin ‘ortadan kalkmasıyla' karşılaştırdı.

Haberler 19.08.2016 - 10:29 Son Güncelleme : 19.08.2016 - 10:35

  • 1

    HESABINI SİLDİ

    22 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, eski sevgilisi Selena Gomez'le yeni sevgilisi Sofia Richie arasında kalınca Instagram hesabını sildi. Bieber'ın sosyal medya hesabında 77.8 milyon takipçisi vardı.
  • 2

    NÜFUSLA PARALELLİK KURDU

    Alman Die Welt gazetesi; Bieber’ın Instagram’daki 77.8 milyonluk takipçi sayısıyla Türkiye’nin nüfusu arasında ‘paralellik’ kurdu.
  • 3

    'DÜŞENSENİZE...'

    Gazete; 22 yaşındaki pop yıldızını ‘ti’ye aldığı ve Instagram'ı dünyaya benzettiği yorumunda, bu hesabın kapatılması için, “Düşünsenize, Türkiye bir anda ortadan yok olmuş gibi. Karadeniz’de beyaz bir leke. Maaselef bu ülke mevcut değil” ifadeleri kullanıldı.
  • 4

    NEDEN VAZGEÇTİ?

    Peki ama kariyeri Youtube'a koyduğu vidieolarla başlayan ve bir fenomen haline gelen Justin Bieber, neden 77 milyonda fazla takipçisi olan hesabını kapattı. İşte son bir hafta yaşananlar:
  • 5

    SELENA HAYRANLARI YAZDI

    Bieber'ın, yeni sevgilisi Sofia Richie ile olan fotoğraflarına eski sevgilisi Selena Gomez'in hayranları binlerce yorum yazınca Justin tepki gösterdi. Bunun üzerine Selena Gomez de söze girince tartışma büyüdü.
  • 6

    TEPKİ GÖSTERDİ

    Bunun üzerine Justin Bieber fotoğrafını şu sözlerle paylaştı: Eğer böyle nefret dolu mesajlar yazmaya devam ederseniz hesabımı korumaya alacağım. Gerçekten benim hayranımsanız bu kadar kötü olamazsınız.
  • 7

    'BU  ÖZEL KALMALI'

    Selena Gomez ise araya girdi ve şu yanıtı verdi: Eğer "nefretle" başa çıkamıyorsan sevgilinin fotoğraflarını paylaşmayı bırak. Bu sadece senle onun arasında özel kalmalı. Hayranlarına kızma. Onlar seni herkesten önce sevdi ve destekledi.
  • 8

    'BENİ KULLANMA'

    Justin Bieber'dan gelen yanıt ise biraz ağırdı: Geçmişte beni dikkat çekmek için kullanan insanların hala bunun için uğraş verdiğini görmek komik. Üzücü. Sevgilerimle...

    İkinci yorum da hemen ardından yine Justin'den geldi: Ben kimsenin nefretini kabul etmek için yaratılmadım. Umarım hepiniz benim arkadaşlarıma ve birbirinize karşı kibar olmayı başarırsınız. Ve evet! 'Belieber'ları seviyorum.

  • 9

    'DELİRMELERİNE ŞAŞMAMALI'

    Ardından Selena Gomez, bu sözlere yanıt vermese de kendi hesabından hayranlarıyla çekilmiş fotoğraflarını koyarak "Bütün hayatım onlar. Benim için en değerlilersiniz. Her gün yaptığım şeyden mutlu olmamı sağladığınız için teşekkür ederim" dedi.

    Ancak bununla yetinmeyen Gomez, 'Geçmişte defalarca aldatmış olanların affedici ve bağışlayıcı olanlara yüklenmesi de komik. Fanların neden delirdiğine şaşmamalı. Üzücü. Sevgilerimle' yazdı.

  • 10

    ZAYN GÖNDERMESİ İLE SON NOKTA

    Bieber da bunun üzerine 'Ben aldattım... Oh, seni ve Zayn'ı unuttum!' yazarak Gomez'in kendisini eski One Direction elemanı Zayn Malik'le aldattığını iddia etti. Tüm bu karmaşa sonunda Justin Bieber Instagram hesabını tamamen sildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız