Kim Kardashian'ın Meghan Markle ve Prens Harry'li telefon oyununa tepki

Aynı zamanda bir girişimci olan reality show yıldızı Kim Kardashian, geliştirdiği telefon oyunu nedeniyle kraliyet hayranları tarafından topa tutuldu. Kardashian, Prens Harry ve Meghan Markle'ın Megxit olayını ve Kraliyet Ailesi ile aralarında geçenleri kopyalayan oyunla, kraliyet üzerinden para kazanmakla suçlandı.

Haberler ntv.com.tr 26.05.2021 - 11:28 Son Güncelleme : 26.05.2021 - 11:35

  • 1

    Kim Kardashian, Meghan Markle ve Prens Harry’in Megxit olayını, geliştirdiği telefon oyunu nedeniyle paraya çevirmekle suçlanıyor.

    Aynı zamanda bir girişimci olan 40 yaşındaki reality show yıldızının geliştirdiği Kim Kardashian: Hollywood oyununda, prens ve eşi, kraliçenin elinden kaçmaya çalışıyor. Uygulamada oyuncular Hollywood ünlüsü olmayı hedefliyor ve oyun, Sussex Dükü'ne atıfta bulunan bir 'Kraliyet Kaçakları' seviyesi içeriyor.

  • 2

    Oyunda Prenses Bianca adlı karakter eşi Prens Aston ile birlikte kraliyet hayatını bırakıyor. İkili daha sonra Oprah Winfrey tarzı bir röportaj veriyor. Bianca, sunucuya, "Prens Aston benim Kraliyet Ailesi’ne kabul edilmem için tüm gücünü kullanarak elinden geleni yaptı. Ama ne yazık ki aynı şeyi ailesi için söyleyemem. Kraliçe, geleneğin simgesi ama zaman değişiyor, belki de gelenekler geçersiz hale gelmiştir” diyor.

    Kraliçe, çifti, “bencil ve sorumsuz” olarak nitelendiriyor.

  • 3

    Oyunun, Meghan ve Harry çifti ile Kraliyet Ailesi arasındaki ilişkinin ve çiftin Megxit sürecinin benzeri olduğu gerçeği, oyuncuların dikkatinden kaçmadı.

    The Sun gazetesine konuşan bir kişi, oyunu beş yıldır oynadığını ve son versiyonunun şok etkisi yarattığını söyledi. Lily Tonner adlı kullanıcı, "İki karakter tamamen Meghan ve Harry’y, temel alıyor. Oyunda Kraliçe oldukça kaba konuşuyor” dedi.

  • 4
    Oyun, 2014 yılında çıktı ve uygulama ücretsiz indirilebiliyor. Oyunda kullanıcı, bir müzayede düzenleyerek Kraliyet Ailesi'nden ayrıldıklarında prens ve prensesin para kazanmasına yardım ediyor. Aynı zamanda, Kim'in bir çizgi versiyonu da oyunda, basının dikkatini dağıtmak için dünyanın dört bir yanına gidiyor.
  • 5

    Bianca, oyuncuya, Kraliyet Ailesi ile ilgili deneyimlerini anlatacağı bir söyleşi yaptırmaya çalışıyor. Bianca aileyi bırakma planlarını açıklıyor. Prens Aston da “Karımın mutluluğundan daha önemli bir şey yok” diyor.

  • 6
    Oyunun yaratıcısı Glu Mobile şirketinin bir sözcüsü Mirror gazetesine konuşarak, “Prens Aston ve Prenses Bianca’nın arayışıyla ilgili pek çok değerli geri bildirim aldık. Bununla önemli bir noktayı kaçırdığımız için içtenlikle özür dileriz. Herhangi bir kişiye veya insan grubuna karşı herhangi bir olumsuzluk yöneltme niyetinde değildik. İçerik artık oyunda yayınlanmıyor" dedi.
  • 7

    Haziran 2014'te mobil geliştirici şirketi Glu tarafından piyasaya sürülen Kim Kardashian: Hollywood uygulaması, 2015 yılında halka açık şirketin en büyük para kazandıran oyunu oldu. Oyun, oyuncuları uygulama içi satın almalarla desteklenen kendi ünlülerini yaratmaya davet ediyor. Çıktığı yıl 40 milyondan fazla indirilen uygulama, ilk altı ayda 74,3 milyon dolar kazanç sağladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız