Magazin turu (23 Eylül)

Teoman'dan Ebru Şallı'ya, Mehmet Turgut'tan Aşkın Nur Yengi'ye hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa magazin haberleri

Haberler 23.09.2016 - 10:24 Son Güncelleme : 23.09.2016 - 10:26

  • 1

    SEVGİLİ İLE EL EL

    Mehmet Turgut, önceki gün sevgilisiyle Cihangir’de görüntülendi.

    Yeni bir aşka yelken açan fotoğrafçı, görüntülendiğini fark edince yüzünü gizlemeye çalıştı. Başarılı olamayan Turgut, sevgilisiyle el ele uzaklaştı.
  • 2

    İKİNCİ BEBEK GELİYOR

    İlk çocukları Deniz Efe’yi kasım ayında kucaklarına alan Şahan-Selin Gökbakar çifti, ikinci bebeklerini bekliyor. 4 aylık hamile olan Selin Ortaçlı Gökbakar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Bebek mağazalarınıdolaşıp alışveriş yapan Gökbakar, yeniden anne olma heyecanını yaşadığı için mutlu olduğunu söyledi. Çiftin ilk bebekleri Deniz Efe henüz 11 aylık.
  • 3

    EBRU ALIŞVERİŞTE

    Ebru Şallı, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Yalnız başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Şallı, daha sonra bir mağazadan mutfak alışverişi yaptı. Ebru Şallı, alışverişin ardından kendisini almaya gelen araç ile AVM'den ayrıldı.
  • 4

    DERBİ ÖNCESİ MORAL DEPOLADI

    Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Ricardo Quaresma, eşi Maria ile birlikte önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

    Hafta sonu Galatasaray ile oynayacakları derbi öncesi eşi ile birlikte güzel bir akşam yemeği yiyen Ricardo Quaresma, daha sonra alışveriş yapıp moral depoladı.

  • 5
  • 6

    ERDAL EREN İLE AKRABAYIZ

    Teoman, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Şarkıcı, sosyal medyadan 12 Eylül’de idam edilen Erdal Eren’in fotoğrafını paylaşmasıyla ilgili, “Onunla akrabayız ama ailesiyle hiç görüşmedim. Önümüzdeki günlerde hesabımdan yeni bir paylaşımda bulunacağım” dedi.
  • 7

    "EVLİLİK KISMET"

    Bensu Soral ve sevgilisi Hakan Baş, Akmerkez Serafina’dan çıkarken objektiflere takıldı.

    ‘İçerde’ dizisinde avukatı canlandıran oyuncu, “Rolüme yeni yeni ısınıyorum. İlerleyen zamanlarda daha iyi olacak” dedi. Soral, “Hakan Bey’le evlilik düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Kısmet” yanıtını verdi.



  • 8

    GENÇLER ENERJİMİ YENİLİYOR

    Nebahat Çehre, Akmerkez’de görüntülendi.
    1. Marmara Forum Kristal Kamera Kısa Film Yarışması’yla ilgili konuşan oyuncu, “Üniversite öğrencilerinin filmleri başarılı. Gençler enerjimi yeniliyor” dedi.
  • 9

    DANSIMIZ DOĞAÇLAMAYDI

    Merakla beklenen 'Müthiş Bir Film' adlı sinema filminin galası önceki akşam Özdilek AVM'de gerçekleşti. Galaya eşi Emre Yetkin’le katılan Burcu Biricik “Kuzenimiz Murat Eken’e destek vermeye geldik” dedi. Düğünlerindeki danslarının sosyal medyada yankı bulmasına açıklık getiren ikili “Danslarımız tamamen doğaçlamaydı. Biz eğlendik insanlar eğlendi. O dans şarkısını da üç saniye önce bulduk. Genç insanlarız, bizlerin yakın dostları vardı. O yüzden kimseden çekinmeden dans ettik” dedi.  Muhabirlerin “Çocuk düşünüyor musunuz?” şeklindeki sorusuna Burcu Biricik “Çocuk düşünüyoruz. Ama yakın planda bir şey değil. Çünkü ben daha çocuğum, benim daha olgunlaşmam, büyümem gerek anne olmak için” şeklinde cevap verdi.
  • 10

    KURAL İHLALİ

    Aşkın Nur Yengi, geçtiğimiz gece Arnavutköy Balıkçısı’nda görüntülendi.Menajeri ve Sezen Aksu’nun kuzeni Zehra Eti ile akşam yemeği yiyen şarkıcı, mekan çıkışı aracına gidene kadar telefonuyla ilgilendi. Direksiyon başına geçen Yengi’nin emniyet kemerini takmaması da dikkatlerden kaçmadı.​
  • 11

    ÇEKİMLER BAŞLADI

    Star TV’nin yeni dizisi ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ın çekimleri iki gün önce başladı.

    Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan’ın başrollerini paylaştıkları projenin yönetmen koltuğunda hamdi alkan oturuyor. Akalay, dizide doğru bildiklerini savunan idealist bir öğretmeni canlandırıyor.
  • 12

    DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

    Hepsi grubunun sempatik ve güzel üyelerinden Yasemin Yürük, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

    Doğum günü olduğunu söyleyen Yasemin Yürük, tek başına alışverişe çıkıp kendisine doğum günü hediyesi almaya geldiğini söyledi.

    Güzel şarkıcı, İstinyePark AVM'de kısa bir turun ardından üç bayan arkadaşıyla bir araya gelip Laduree' de uzun süre sohbet etti.
  • 13

    KUTLAMA YEMEĞİ

    Başrollerini Şevval Sam ve Timuçin Esen’in paylaştığı “Bodrum Masalı” dizisinin ilk bölüm kutlaması gecikmeli olarak yapıldı.

    Önceki gün Etiler’deki Maria’nın Bahçesi adlı mekanda gerçekleşen kutlamaya ekip, tam kadro katıldı. Gecenin geç saatlerinde kadar süren eğlenceden genç oyuncular daha erken ayrılırken, Şevval Sam, Timuçin Esen ve yapımcı Erol Avcı gecenin geç saatlerine kadar sohbet etti.
  • 14

    DOSTLARLA SOHBET

    Gül Gölge Saygı, önceki gün Nişantaşı’nda arkadaşlarıyla buluştu. Mağazaları gezerek yeni koleksiyon alışverişi yapan Saygı, ardından bir mekanda yorgunluk kahvesi içti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız