Magazin ve sanat turu (16 Ekim 2018)

16 Ekim 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 16.10.2018 - 17:16 Son Güncelleme : 16.10.2018 - 17:18

  • 1

    BEYAZ SARAY'DA TARTIŞILAN TABLO


    Daha önce Van Gogh'un Karlı Mazara tablosu ve Pierre-Auguste Renoir tablosuyla tartışılan ABD Başkanı Donald Trump; şimdi de kendisini eski başkanlarla aynı masada gösteren bir tabloyu Beyaz Saray'da duvara asmasıyla gündemde. Ronald Reagan, baba ve oğul Bush, Abraham Lincoln, Teddy Roosevelt, Richard Nixon gibi ABD'nin Trump'tan önceki cumhuriyetçi başkanlarına yer verildiği tablodaki gizemli kadın figürü komplo teorilerine neden olunca Ressam Andy Thomas açıklama yapmak zorunda kaldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)




  • 2

    MEGHAN MARKLE VE PRENS HARRY'YE İLK BEBEK HEDİYESİ

    Hamile olduğu duyurulan Meghan Markle ve eşi Prens Harry'ye Avustralya ziyaretinde pek çok bebek hediyesi verildi. Çiftin ilk hediyesi oyuncak kanguru ve bebek botu oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    ÜNLÜ OYUNCU GERARD BUTLER'DAN CEMAL KAŞIKÇI KARARI

    Yeni filminin tanıtımı için Suudi Arabistan’a basın turu planlayan ünlü oyuncu Gerard Butler, kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı nedeniyle gezisini iptal etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    BAŞAKŞEHİR'DEN ARDA TURAN'A CEZA

    Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin'in kavgasında yeni gelişme... Başakşehir "Kulübümden, takım arkadaşlarımdan ve başkanımdan da ayrıca helallik isteyeceğim" diyen Arda Turan hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "2 milyon 500 bin TL para cezası ile cezalandırdığımızı, oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz" denildi. Dün ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12,5 yıl, şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladığı açıklanmıştı. İşte Başakşehir’den yapılan açıklamanın tamamı ve bugüne kadar Arda Turan ve Berkay Şahin kavgası hakkında adım adım tüm detaylar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    BENSU SORAL'DAN BALAYINDA İLK POZLAR

    Hakan Baş ile geçtiğimiz ay evlnenen oyuncu Bensu Soral balayına çıktı. Bahamalar'ı tercih eden ikiliden Soral, ilk karelerini de sosyal medyadan yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    SİRKE Mİ LİMON MU?

    Turşu sofralardaki yerini almaya başladı. Türk sinemasının unutulmaz Neşeli Günler filminden hemen hemen herkesin aşina olduğu sirke ve limon tartışması devam etse de uzmanına göre, sirke ve limonun turşuya aromadan başka bir katkısı bulunmuyor. Kolay turşu kurmanın püf noktalarını anlatan filme ev sahipliği yapan Asri Turşucu'nun üçüncü kuşak temsilcilerinden Kaan Baran Güreler ise "Biz limon kullanıyoruz ancak turşu, sirkeyle daha kötü oluyor diye bir iddiamız yok" diyor...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)

  • 7

    SON 15 YILIN EN İYİ AÇILIŞI (GİŞE RAKAMLARI)

    İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un başrollerinde yer aldığı Yol Arkadaşım 2, son 15 yılın en iyi ekim ayı açılışına imza attı. İşte 12-14 Ekim 2018 hafta sonu Türkiye gişe rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    JENNİFER LOPEZ, LADY GAGA'YI AĞLATTI

    Hollywood Kadınları gecesinde ödül alan Lady Gaga, kendisini sahneye davet eden Jennifer Lopez’in övgü dolu sözleri karşısında duygusal anlar yaşadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    NBA HAYRANI ÜNLÜLER

    Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 2018-19 sezonu, 17 Ekim Çarşamba günü sabaha karşı oynanacak Boston Celtics-Philadelphia 76ers ve Golden State Warriors-Oklahoma City Thunder maçlarıyla başlıyor. Yeni sezon öncesi NBA maçlarına damga vuran hatta bazen skorun bile önüne geçmeyi başaran ünlü isimleri derledik... İşte NBA hayranı ünlü isimler

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)




  • 10

    UGANDA CUMHURBAŞKANI'NA DİKKAT ÇEKEN HEDİYE

    Dünyaca ünlü yıldızlar Kim Kardashian-Kanye West çifti bu kez Uganda Cumhurbaşkanı Yoweri Museveni'ye verdikleri hediye ile gündeme geldi. İkili Museveni'ye bir çift spor ayakkabı hediye etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    "BERABERLİĞİMİZİ BİTİRMEK İÇİN DOĞRU ZAMANDAYIZ"

    Geçtiğimiz haziranda nişanlanan Ariana Grande ile Pete Davidson, yaptıkları açıklamayla ayrıldıklarını duyurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    OPERA SANATÇISI HAKAN AYSEV 6. KEZ EVLENDİ

    Opera sanatçısı Hakan Aysev 6. kez nikah masasına oturdu. İşte Evren-Hakan Aysev çiftinin mutlu gününden kareler ve detaylar.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    ÇUKUR SON BÖLÜMDE DUVAR YAZISIYLA SPOILER

    İlgiyle izlenen ve çekildiği Balat semti yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Çukur dizisinin ekrana yansıyan duvar yazıları da her bölümde merakla bekleniyor. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde ise "Spoyler: dönecekler" yazan bir duvar yazısı dikkat çekti. İşte Çukur dizisinin dünden bugüne ekrana yansıyan duvar yazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    PIPPA MIDDLETON DOĞUMA GİTTİ

    Kate Middleton’ın hamile kız kardeşi Pippa Middleton, doğum için Kate Middleton’ın üç çocuğunu dünyaya getirdiği hastaneyi tercih etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    NUSRET GÖKÇE DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZI TAVUKLARI PİŞİRMİŞEM ŞARKISIYLA OYNATTI

    Birçok ünlü yıldızı restoranında ağırlayan Nusret Gökçe bu kez dünyaca ünlü şarkıcı French Montana ile bir video paylaştı. "Ben daha ne yapayım" notunu yazan Gökçe, ünlü yıldızla Tavukları Pişirmişem oynadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 16

    "SOL KOL KIRIK, KALÇA KEMİĞİ ÇATLAK, KABURGA ÇATLAK, DİZ KAPAĞI ÇATLAK, SOL KAŞI YARIK…"

    Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan iş için gittiği Miami'de trafik kazası geçirdi. Kazayı anlatan Ortaç, "Sol kol kırık, kalça kemiği çatlak, kaburga çatlak, dizi kapağı çatlak, sol kaşı yarık…" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    RIZA KOCAOĞLU'NUN YENİ ROL DEĞİŞİMİ

    Organize İşler 2 filminin heyecanını yaşayan Rıza Kocaoğlu'nun Arıza Rıza karakteriyle kamera karşısına geçtiği görüntüler yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    SÖZ DİZİSİ 3. SEZONA YENİ OYUNCU

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinin 3. yeni sezon oyuncu kadrosuna Genco Ozak da katıldı. İşte Söz dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri hakkında bilmeniz gerekenler.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA 7 OYUN SEYİRCİYLE BULUŞACAK

    Şehir Tiyatroları'nda bu hafta Macbeth, Hisse-i Şayia, Bizim Aile, Matruşka, Kahvede Şenlik Var, Bak Bizim Şarkımızı Çalıyorlar ve On İki Öfkeli Adam sahnelenecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    HASANKEYF MÜZESİ'NDE TARİHE YOLCULUK

    Batman'ın Hasankeyf ilçesinde 2013 yılından bu yana yapımı devam eden Hasankeyf Müzesi'nin 1'inci etap teşhir çalışmaları tamamlanırken, müze de ziyaretçileriyle buluştu. Müzede paleolitik, neolitik, kalkolitik, tunç, demir ve ortaçağ dönemlerine ait eserler; kronolojik düzende, ait oldukları döneme ilişkin görsel canlandırmalarla ziyaretçilerine o dönemde yaşıyormuş hissi uyandıracak şekilde tasarlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI'NDAN TÜRK DİZİLERİNE YENİ DESTEK

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, 150'den fazla ülkeye ihraç edilen, dünyada 500 milyondan fazla kişi tarafından takip edilen Türk dizilerini yeni Sinema Kanunu'yla desteklemeye hazırlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    NBA SINIRLARINI AŞAN YILDIZLAR

    Amerikan Basketbol Ligi'nİN (NBA) 2018-19 sezonu öncesi büyük yeteneklere saygı duruşu olarak sinema alanında da kabiliyetlerini sergileyen basketbolcuları hatırlayalım. İşte basketbolla olduğu kadar rol aldıkları filmlerle de adlarını hafızalara kazıyan ünlü NBA oyuncuları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)




  • 23

    DNA TESTİNİN SONUCU ORTAYA ÇIKIYOR

    Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin'in 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 24

    ÖLÜM İLANINDAKİ FOTOĞRAFIN SIRRI

    Şair Nazım Hikmet’in ressam oğlu Mehmet Nazım, Fransa’da 67 yaşında hayatını kaybetmişti. Yakınları, ‘Yakışıklı’ lakaplı Mehmet Nazım’a, ölüm ilanında, hayranı olduğu ve 1961 yılında vefat eden ABD’li oyuncu Gary Cooper’ın fotoğrafını kullanarak veda etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    İSTANBUL'UN EN ÇOK ZİYARET EDİLEN NOKTASI


    İstanbul'da yılın 8 ayında yerli ve yabancı turistlerin en fazla ziyaret ettiği mekan, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478'de yaptırılan, Osmanlı padişahlarının resmi ikametgahı Topkapı Sarayı oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)




  • 26

    APPLE'A DAVA

    Aleyna Tilki’nin seslendirdiği, söz-müziği Emrah Karaduman’a ait Dipsiz Kuyum şarkısını izin almadan kendi platformunda yayımladığı ve kendi müzik paylaşım platformunda satışa çıkardığı iddiasıyla, Tolga Kahraman ile Apple şirketine dava açıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)

  • 27

    10 YAŞINDAKİ ÇOCUK FOO FIGHTERS KONSERİNDE GİTAR ÇALDI

    ABD'li Rock Grubu Foo Fighters'ın solisti Dave Grohl, ABD'nin Kansas kentinde verdikleri konser sırasında 10 yaşındaki bir hayranını sahneye davet etti. Küçük çocuk "Foo Fighters değil, Metallica şarkıları çalmayı biliyorum" diyince, konser salonundan kahkahalar yükseldi. Ünlü Rock grubu, Metallica'nın şarkılarını seslendirirken, küçük çocuğun gitar performansı izleyenlerden büyük alkış aldı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    ÜNLÜ İSİMLERİN BOYLARI

    Şarkıcı Simge bir gazetecinin “Başarılı ünlülerin boyları hep kısa. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, "Beni kısa zannediyorlar ama yerin altında bir o kadarım daha var” şeklinde esprili bir cevap verdi.
    37 yaşındaki şarkıcı, “Ben 1.60’ım. Minik Serçe Sezen Aksu, Nil Karaibrahimgil, tüm dünyanın peşinden koştuğu Madonna, Shakira gibi ünlülerin boyları da 1.50-1.57 arasında. Ben halimden mutluyum” ifadelerini kullandı. İşte ünlü isimlerin boyları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)

  • 29

    BATI KARADENİZ'İN EFES'İ

    Düzce'de bulunan ve Batı Karadeniz'in Efes'i olarak adlandırılan Prusias ad Hypium Antik Kenti, bugüne kadar korunmuş alanlarıyla arkeologların dikkatini çekiyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)

  • 30

    "BİR BEDEN BÜYÜK ALMIŞ, SENEYE DE GİYER"

    Dün Elle dergisinin Hollywood Kadınları (Women in Hollywood) kutlaması yapıldı. Beverly Hills’teki Four Seasons Hotel’de düzenlenen geceye pek çok ünlü oyunu katıldı. Kırmızı halıda şıklık yarışı yaşanan gecenin en ilgi çeken oyuncu ikilisi Lady Gaga ve Charlize Theron oldu. Lady Gaga'nın kıyafeti için, "Bir beden büyük almış, seneye de giyer" şeklinde esprili yorumlar yapıldı. İşte Elle’in Hollywood Kadınları töreni kırmızı halısından yansıyanlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    YUVA, VARŞOVA FİLM FESTİVALİ’NDE YARIŞIYOR

    Emre Yeksan’ın dünya prömiyerini 75. Venedik Film Festivali’nin Biennale College Cinema bölümünde yapan yeni filmi Yuva, 34. Varşova Film Festivali’nde ilk ve ikinci filmlerin yer aldığı bölümde yarışıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 32

    LİSELİ GENÇLER CAZI KEŞFEDİYOR

    28. Akbank Caz Festivali, lise çağındaki gençlere caz müziğini tanıtmak, sevdirmek ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak amacıyla başlattığı "Liselerde Caz Atölyeleri"ne bu yıl da devam ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 33

    ELEŞTİRMENLERİN TERCİHİ BELGESEL ÖDÜLLERİ ADAYLARI BELLİ OLDU

    3. Eleştirmenlerin Tercihi Belgesel Ödülleri için yarışacak adaylar açıklandı. Ödüller, 10 Kasım'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız