Magazin ve sanat turu (19 Şubat 2021)

19 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 19.02.2021 - 17:55 Son Güncelleme : 19.02.2021 - 17:59

  • 1

    Sia'nın otizm hakkındaki filmi Music'in yasaklanması için 60 bini aşkın imza toplandı

    Ünlü şarkıcı Sia'nın tartışma yaratan filmi Music'in yasaklanması için 60 binden fazla kişi imza verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Ünlü oyuncu Toygun Ateş corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti

    Corona virüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören tiyatro ve sinema sanatçısı Toygun Ateş vefat etti. Çekimler için gittiği Malatya'da mutasyonlu virüse yakalandığı öğrenilen usta sanatçı, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edilmişti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Welf Hanedanı, Marienburg Kalesi yüzünden davalık oldu


    Almanya'da Welf Hanedanı üyeleri Hanover Prensi Ernst August ve oğlu Braunschweig-Lüneberg Dükü Ernst August, Marienburg Kalesi yüzünden birbirine girdi. Oğlunun kaleyi 1 euro'ya hükümete satma kararı üzerine Prens August dava açtı. August, oğlunun arkasından iş çevirerek mülklerin kontrolünü ele geçirdiğini öne sürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Seyfi Dursunoğlu'nun (Huysuz Virjin) yeğenlerinden vasiyet itirazı


    Geçtiğimiz temmuz ayında vefat eden ve servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bırakan Seyfi Dursunoğlu’nun vasiyetine yeğenleri itiraz etti. Evren Saydan ve Erhan Saydan konuyu mahkemeye taşıdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 5

    Neil Patrick Harris'ten Matrix 4 ipuçları


    The Matrix 4 filminin yeni kötü karakteri Neil Patrick Harris filmle ilgili yeni bilgiler paylaştı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Ahmet Kural'a 5 yıla kadar hapis istemi

    Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle yeniden yargılanan Ahmet Kural'ın "hakaret", "tehdit" ve "basit yaralama" suçlarından 1 yıl 1 aydan, 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Billie Eilish tehdit mesajları gönderen tacizciden şikayetçi oldu

    Sürekli evinin etrafında dolaşan, jestleri ve gönderdiği mesajlarla ölüm tehditleri savuran tacizciden davacı oldu. Tacizci nedeniyle altı aydır evine girip çıkarkan korku yaşadığını söyleyen Grammy rekortmeni şarkıcı, mahkemeden uzaklaştırma kararı talep etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    FKA twigs: Shia LaBeouf köpeklere vurmakla övünürdü

    FKA twigs, eski erkek arkadaşı Shia LaBeouf'ın karaktere girmesine yardımcı olduğu için sokak köpeklerini vurmakla övündüğünü öne sürdü.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9

    Sinemaya 1,8 milyonluk yeni destek


    Kültür ve Turizm Bakanlığı, senaryo, kısa film, animasyon film ve proje geliştirme türlerindeki 2021 yılı desteklerini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 10

    Mabel Matiz albüm hakları için dava açtı


    Mabel Matiz, altı albüm çalışmasının gelirinin, yapımcısı Engin Akıncı tarafından kendisine ödenmediği gerekçesiyle dava açtı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in üvey kızı Ella Emhoff New York Moda Haftası'nda

    ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in, dünyanın en büyük modellik ajansı IMG Models ile milyon dolarlık anlaşma yapan üvey kızı Ella Emhoff, modellik kariyerinde ilk büyük çıkışını New York Moda Haftası’nda yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Hollywood'un parlayan yeni yıldızı Millie Bobby Brown 17 yaşında


    Efsanevi dedektif Sherlock Holmes'un küçük kız kardeşi Enola Holmes karakterine hayat verdiği yeni filmiyle gündemde olan 16 yaşındaki oyuncu Millie Bobby Brown; Jennifer Lawrence, Emma Stone gibi film başına 20 milyon dolar alan Hollywood ünlüleriyle aynı ilgiyi üzerinde topladı. Yapımcılar ona Hollywod'un yükselen yıldızı gözüyle bakıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Türk gurbetçi küçük bir dükkanla başladı donut zinciri kurdu

    Almanya’nın Aachen kentinde yaşayan Türk gurbetçi Enes Şeker, küçük bir dükkanla başladığı donut (Amerikan çöreği) satışını, Avrupa'daki 7 ülkede 135 şube açarak lezzet zincirine dönüştürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Banksy’nin duvar resmi kaldırıldı


    İngiliz sokak sanatçısı Banksy’nin geçen yıl İngiltere’nin Nottingham şehrindeki bir binanın duvarına yaptığı eseri, Essex’teki bir sanat galerisine satılmasının ardından dün kaldırıldı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 15

    Corona virüse yakalanan Deniz Akkaya hastaneye yattı

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak Deniz ünlü model Deniz Akkaya, sosyal medya hesabı üzerinden corona virüse yakalandığını duyurmuştu. Akkaya şimdi de durumunun kötüleşmesi üzerine hastaneye yattığını açıkladı. İşte Akkaya ile ilgili ayrıntılar ve corona virüse yakalanan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Vatikan Müzeleri'ne pandemi eleştirisi

    2 milyon 739 binden fazla kişinin corona virüsten etkilendiği İtalya'da kapılarını açan Vatikan Müzeleri'nde pandemi kurallarına uyulmadığı iddie edildi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Robert Pattinson'ın dublörü de corona virüse yakalandı


    Robert Pattinson’ın başrolde yer aldığı The Batman filminin çekimleri İskoçya’da başlayıp İngiltere'de devam eden çekimleri üçüncü kez corona virüs engeline takıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 18

    Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ni 1 yılda yaklaşık 342 bin kişi ziyaret etti


    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde çok sayıda davetlinin katılımıyla 20 Şubat 2020'de açılan Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ni 1 yılda yaklaşık 342 bin kişi ziyaret etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 19

    Menajerimi Ara 26. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.


    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 20

    Ariana Grande’den Positions albümünün deluxe versiyonu

    Ünlü şarkıcı Ariana Grande, Ekim 2020'de çıkardığı liste başı albümü Positions'ın deluxe versiyonunu sevenleriyle buluşturdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Emma Stone’lu Cruella filminden ilk fragman yayınlandı

    101 Dalmaçyalılar'ın live-action versiyonu olan Cruella'nın ilk fragmanı yayınlandı. Emma Stone’un başrolünü üstlendiği Cruella'nın 28 Mayıs’ta vizyona girmesi planlanıyor. Film, 1996 yapımı klasik animasyon filmi 101 Dalmçyalılar'da Glenn Close‘un canlandırdığı Cruella De Vil‘i odak noktasına alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Emma Stone’a Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Mark Strong, Emily Beecham gibi isimler eşlik ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 22

    Menajerimi Ara 26. yeni bölüm fotoğrafları

    Star’ın beğeniyle izlenen dizisi Menajerimi Ara’nın 26. bölümü 21 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümüne, Dicle’nin Barış’la birlikte içine düştükleri durum ile Feris’in Serkan’ın hamilelik durumunu öğrendiğindeki çaresizliği damga vuruyor. İşte Menajerimi Ara'nın yeni bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Meghan Markle ve Prens Harry'nin yeni kraliyet bebeğinin adı ne olacak?

    Meghan Markle ve Prens Harry ikinci çocuklarını beklediklerini duyurdu. Açıklamanın ardından kraliyet bebeğinin cinsiyeti, adı ve doğum yerine dair söylentiler arttı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    İş Sanat mart ayı programı belli oldu

    İş Sanat’ta çevrim içi etkinlikler devam ediyor. Sevilen türkülerden klasik müziğe, dünyaca ünlü masallardan, tiyatro eserlerine uzanan zengin bir program mart ayında sanatseverlerle buluşacak. Tüm etkinlikler sezon sonuna kadar ücretsiz erişime açık olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Hip-hop grubu Fat Boys'un üyesi Prince Markie Dee hayatını kaybetti

    1980'li yılların öncü hip-hop grubu Fat Boys'un kurucularından Prince Markie Dee, 52 yaşında yaşama veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Pandeminin sanata etkileri 'Yeniden' sergisi ile tartışmaya açılıyor

    İstanbul Ataşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle yaşanan 'yeni normal'i, bunun sanata ve sanatçılara yansımasını 'Yeniden' sergisi ile tartışmaya açıyor. 24 Şubat’ta açılacak sergi internet üzerinden de çevrimiçi olarak gezilebilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Seni Çok Bekledim'in Songül'ü Selen Domaç: Tevafuk sonucu bu dizideyim

    Star'ın yeni dizisi Seni Çok Bekledim'de Songül karakterine hayat veren Selen Domaç, ntv.com.tr'ye özel röportjında diziye nasıl katıldığını anlatırken, "Tevafuk sonucu buluştuk" dedi. Domaç, "Senaryonun daha ilk cümleleri benim uzunca bir süredir ilgilendiğim,inandığım sistemin işleyişini çok güzel bir dille anlatıyordu" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Survivor'da gerginlik (18 Şubat 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da ödül oyununu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı soruların cevapları belli oldu. Barış ve Reşat'ın kaptan seçildiği yarışmada ödül oyununu da Anlat Bakalım'ı da gönüllüler takımı kazandı. Geceye Reşat ve Ayşe arasında yaşanan gerginlik damga vurdu

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız