Magazin ve sanat turu (20 Kasım 2020) 

20 Kasım 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 20.11.2020 - 17:23 Son Güncelleme : 20.11.2020 - 17:24

  • 1

    BTS'ten yeni rekor

    Çıkardıkları her şarkıyla müzik listelerini alt üst eden dünyaca ünlü K-pop grubu BTS, yeni rekora imza attı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Ünlü isimlerin eşyaları açık artırmayla satılacak

    'Rock'n roll müziğin kralı' Elvis Presley’in elmas yüzüğü ve dünya boks şampiyonu Muhammed Ali'nin boks eldiveni ABD’li müzayede şirketi GWS Açık Artırma Evi tarafından açık artırmayla satışa sunulacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    People dergisine göre son 20 yılın en seksi erkekleri

    1985'ten itibaren 'Yılın yaşayan en seksi erkeği'ni belirleyen People dergisi bu yıl Michael B. Jordan'ın zirvede olduğunu açıkladı. İşte People'a göre son 20 yıla damga vuran isimler.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Ferzan Özpetek'in Şans Tanrıçası İtalya'nın Oscar adayı listesinde

    İtalya’da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in son filmi La Dea Fortuna (Şans Tanrıçası) İtalya’yı Oscar ödüllerinde temsil edecek aday adayı filmler listesine girdi. Şans Tanrıçası daha önce de İtalya’nın en köklü film ödüllerinden olan Nastro d’Argento’da 8 dalda aday gösterilmiş, en iyi kadın oyuncu, en iyi film müziği ve en iyi orjinal müzik dallarında ödül almıştı. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    IMDb verilerine göre kasımın en popüler dizileri

    Yabancı dizi izlemek isteyip karar veremeyenler için; yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran IMDb'nin en popüler yapımlar kategorisi fikir verici olabilir.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Metin Hara ifade verdi

    Yazar Metin Hara, 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada ifade verdi. Suçlamalardan dolayı yaralandığını söyleyen Metin Hara, “Sadece hakkımda magazinsel haberler çıktığında kendimi burada buldum, 14 yıldır yaptığım meslekte” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Arjantin’in First Lady'si Fabiola Yanez'den Google'a dava

    Arjantin’in First Lady'si Fabiola Yanez, hakkında yanlış ve kötü bilgiler yaydığı iddiasıyla Google'a hakaret davası açtı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Angelina Jolie, Unreasonable Behaviour ile yönetmenliğe dönüyor

    Üç Altın Küre, iki Sinema Oyuncuları Derneğive bir de Oscar ödülü sahibi Amerikalı oyuncu Angelina Jolie, dört yıl aradan sonra Unreasonable Behaviour filmiyle yönetmenliğe dönüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Buckingham eserleri halkla buluşuyor

    Buckingham Sarayı’nın Kraliyet Koleksiyonu’nda yer alan dünyaca ünlü eserler, 11 Aralık’ta Buckingham Sarayı’ndan Başyapıtlar başlıklı sergide izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Papa'nın hesabından model Natalia Garibotto’nun beğenilmesine soruşturma

    Papa Francis'in ‘Franciscus’ kullanıcı adlı Instagram hesabından Brezilyalı model Natalia Garibotto’nun paylaşımlarından birisinin beğenilmesinin ardından soruşturma başlatıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Kraliçe 2. Elizabeth ve eşi Prens Philip 73. evlilik yıl dönümlerini kutluyor

    Kraliçe Elizabeth ve eşinin evliliği, Kraliyet Ailesi'nde yönetimdeyken en uzun süren evlilik oldu. Çift, Prens William'ın çocuklarının yaptığı tebrik kartına bakarken çekilen fotoğraflarını paylaşarak yıldönümlerini duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Neşe Karaböcek'ten iddialara yanıt

    Usta sanatçı Neşe Karaböcek sosyal medya da; Covid-19'dan öldüğü yönünde çıkan haberlerle ilgili konuştu. Sağlıklı olduğunu vurgulayan Karaböcek, "Ne kadar çok sevenim olduğunu anladım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Meghan Markle olumsuz imajını değiştirmek için kitap yazarlarına bilgi sızdırdığını itiraf etti

    Meghan Markle, hakkında oluşturulan olumsuz imajı değiştirmek için özel bilgilerini arkadaşı aracılığıyla sızdırarak Finding Freedom adlı kitabın yazılmasını sağladığı iddialarını sonunda kabul etti. The Mail gazetesine karşı sürdürdüğü hukuk mücadelesinde ortaya çıkan duruşma belgelerinde, Markle’ın, özel hayatının ihlali gerekçesiyle davaya konu ettiği bilgileri kendisinin kitap yazarlarına ulaştırdığı açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    24. İstanbul Tiyatro Festivali'nin programına güncelleme

    24. İstanbul Tiyatro Festivali'nin fiziki gösterilerinin programı salgın tedbirleri sebebiyle güncellendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Matthew McConaughey: İnsanlar birbirine güvenmiyor

    Amerikalı oyuncu ve yapımcı Matthew McConaughey, siyasete girebileceğinin sinyalini verdi. Ancak değişmesi gereken bazı şartlar olduğunu belirten McConaughey, Texas Valisi olabileceğini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Defne Samyeli: Anne olmak benim tercihim değildi

    Star TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizisi Sol Yanım ile gündemde olan Defne Samyeli, "Anne olmak benim tercihim değildi. Ama beni o kadar değiştirdi ki, bir tarafım 4-5 çocuk daha yapardı" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Dexter'ın 7 yıl sonda dönen yeni sezonundan ayrıntılar

    Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analisti olarak çalışan, aynı zamanda bir seri katil olarak gizli bir hayat süren Dexter Morgan'ın hikayesini anlatan ve 2013'teki final bölümünün ardından geri dönmeye hazırlanan Amerikalı drama dizisi Dexter'ın 7 yıl sonra geri dönmeye hazırlanan yeni sezonundan ayrıntılar belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Roma dönemine ait rıhtım ortaya çıktı

    Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki Pazarkapı mahallesinde yıkılan kadınlar hali pazarının altından Roma dönemine ait rıhtım ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Karacasu pidesine coğrafi işaret tescili

    Aydın'ın Karacasu ilçesinde üretilen pide için yapılan coğrafi işaret başvurusu, Türk Patent ve Marka Kurumunca onaylandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Red Notice'in çekimleri tamamlandı

    Dwayne Johnson, başrollerini Gal Gadot ve Ryan Reynolds ile paylaştığı Red Notice'in çekimleri tamamlandığını duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Kış aylarının geleneksel içeceği boza yine revaçta

    Binlerce yıldır soğuk havaların vazgeçilmez içeceği olan ve eskiden sokak aralarında satılan boza, kış soğuklarının kendini hissettirmesiyle daha çok tüketilmeye başlandı. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Sefirin Kızı 29. bölüm fotoğrafları: Sancar ile Nare evlenecek mi?

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi, ‘Sefirin Kızı’ her pazartesi izleyici ile buluşuyor. Dizinin 29. bölüm fotoğrafları yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Satışı artan ıhlamurun kilosu 300 lira

    Kış aylarında hastalıktan korunmak, soğuk algınlığına karşı vücut direncini artırmak, corona virüs sürecinde de bağışıklık sistemini güçlü tutmak amacıyla tercih edilen ıhlamur, aktarlarda kilosu 300 lirayı bulunca kent sakinleri bütçelerine göre 75'er gramlık paketleri 20 liradan almayı tercih ediyor.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Bobby Brown eşi ve kızından sonra oğlunu da kaybetti

    Amerikalı ünlü şarkıcı Bobby Brown bir kez daha evlat acısı yaşadı. 2015 yılında ünlü şarkıcı Whitney Houston'dan olan kızını kaybeden Bobby Brown'ın oğlu Bobby Brown Jr'ın Los Angeles'taki evinde ölü bulunduğu açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Selena Gomez: Yıllarca karmaşa içinde yaşadım ama hepsine değdi

    Justin Bieber'la uzun yıllar inişli çıkışlı aşk yaşayan, aradığı mutluluğu Kanadalı RB müzisyeni The Weeknd ile de bulamayan Selena Gomez, ilişki deneyimlerinin onu nasıl şekillendirdiğini anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Çavuşlu ekmeği tescillendi

    Giresun'un Görele ilçesi Çavuşlu beldesinde üretilen Çavuşlu ekmeği, Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret olarak tescillendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Sol Yanım'ın çapkın ve eğlenceli karakteri Burak (Emre Bey)

    Star’ın yeni dizisi Sol Yanım seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Sol Yanım, genç oyuncularıyla da şimdiden merak konusu oldu. Dizinin dikkat çeken isimlerinden Emre Bey, Burak karakterini canlandıracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız