Magazin ve sanat turu (22 Eylül 2020)  

22 Eylül 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... HABER DETAY - TIKLA OKU

Haberler 22.09.2020 - 17:34 Son Güncelleme : 22.09.2020 - 17:51

  • 1

    Efsanevi sunucu Larry King'in boşanmak üzere olduğu eşi aylık 33 bin dolar nafaka istiyor

    Efsanevi televizyon sunucusu Larry King'in boşanma aşamasında olduğu eşi Shawn King, 22 yıllık evliliği boyunca çocuklarına bakmak için kazançlı işleri reddettiği ve maddi olarak Larry King'e bağımlı olduğu gerekçesiyle geçici olarak 33 bin 100 dolar aylık nafaka talep etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Tom Cruise'un uzaya gideceği tarih belli oldu


    Ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise, uzayda çekeceği aksiyon-macera filmi için Ekim 2021’de uzaya gidecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3
    Demir Kadın Neslican Tay rolü için Neslihan Atagül'e teklif

    Üç kez kanseri yenen ve dördüncü seferinde hayatını kaybeden kanserle mücadelenin sembolü olan Demir Kadın Neslican Tay'ın hayatı film oluyor. Sefirin Kızı dizisinde rol alan Neslihan Atagül'e teklif götürüldü.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 4

    Johnny Depp: Bana Hollywood ünlüsü demeyin!

    Yapımcılığını üstlendiği yeni filminin tanıtımı için İspanya’daki 2020 San Sebastian Film Festivali’ne katılan Johnny Depp, kendini ‘Hollywood ünlüsü’ olarak adlandırmakta tereddüt ettiğini söyleyerek, “İlk ve en önemli şey, kendinizi asla bir Hollywood ünlüsü olarak görmemektir” diye ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5
    Paraguay halkı Türk dizi karakterlerinin isimlerini çocuklarına veriyor

    Latin Amerika ülkelerinde Türk dizilerinin gördüğü rağbet, Paraguay'da halkın çocuklarına dizi kahramanlarının isimlerini vermesiyle de kendini gösterdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 6

    Prens Harry yönetmen Ron Howard’dan ders alıyor

    Eşi Meghan Markle (38) ile birlikte Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden ayrıldıktan sonra finansal bağımsızlığını kazanmak için mücadele eden Prens Harry (36) yeni projelerinde başarılı olmak için Oscarlı yönetmen Ron Howard’dan ders almaya başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    Almanya'da Oktoberfest alarmı

    Her yıl Almanya'nın Münih kentinde kutlanan ancak bu yıl corona virüs nedeniyle nisan ayında iptal edildiği açıklanan dünyaca ünlü Oktoberfest (Ekim Festivali) için hükümet harakete geçti. Alternatif kutlamaları engellemek için de birçok yerde alkol yasağı getirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Mesut Özil'den SMA hastası Metehan bebek için yardım çağrısı

    Mesut Özil, Spinal Musküler Atrofi hastası 11 aylık Metehan Fidan için sosyal medya hesabından yardım talebinde bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 



  • 9

    Kit Harington: Annem beni cinsiyet kuralları olmadan yetiştirdi

    Game of Thrones’un yıldızı Kit Harington, çocukluğunda annesinin kendisini katı cinsiyet kuralları olmadan yetiştirdiğini belirterek, artık “Jon Snow gibi karakterleri oynamak istemiyorum. Dünyanın maskülen olmayan rollere daha fazla ihtiyacı var” diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Babası Ahmet Say yoğun bakıma alınan Fazıl Say: Artık çok hassaslaşan bir çizgide

    Piyanist Fazıl Say, babası müzik yazarı ve edebiyatçı Ahmet Say'ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Game of Thrones'un Dağ'ı Hafþór Júlíus Björnsson karantinada bebeğinin doğumunu kaçırabilir

    Game of Thrones'ta canlandırdığı Dağ karakteri ile ünlenen, 2018'de dünyanın en güçlü adamı seçilen Hafþór Júlíus Björnsson, yedi gündür karantinada olduğunu ve corona virüs test sonucunu beklediğini açıkladı. Test sonucunun pozitif çıkması halinde bebeğinin doğumunu kaçırabileceğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Nazlı Senem Ünal: Menajerimi Ara'daki Jülide ile hayallerimiz aynı

    Menajerimi Ara'da canlandırdığı Jülide ile hayallerinin aynı olduğunu söyleyen Nazlı Senem Ünal: "Hayallerimiz, çaba sarf ettiğimiz şeyler o kadar aynı ki. Bu yüzden çok iyi anlıyorum onun bu çabasını. Neler hissettiğini ya da neler hissedebileceğini. Bana bu kadar yakın bir karaktere can vermek çok keyifli gerçekten" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 13

    Daniel Craig sonrası James Bond için 8 aday

    25’inci kez seyirciyle buluşmaya hazırlanan James Bond serisinde beşinci ve son kez 007 karakterini canlandıran Daniel Craig sonrası rolü kimin alacağı tartışılıyor. Hafta sonu Tom Hardy'nin ismi ortaya atılsa da Craig'in tahtına 8 aday var

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 14

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Lidya Yazıtı'nı Türkiye'ye getiriyor

    Lidya dönemine ait yaklaşık 1800 yıllık Lidya Yazıtı kaçırıldığı İtalya'dan bu gece yurda getirilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Hollywood yıldızları Türkiye'ye geliyor

    Bir kısmı Türkiye'de çekilecek olan X The End Time filmi için Hollywood Yıldızları İzmir’e gelecek.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Trump dünyadaki üç tehlikeyi derinleştirdi

    Tarihçi ve yazar Noam Chomsky, ABD Başkanı Donald Trump’ın dünyada nükleer savaş, çevresel felaket ve demokrasinin gerilemesi tehlikesini daha da ileriye taşıdığını ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Bir fincan kahve 625 lira

    İngiltere’nin başkenti Londra’da bir kafe, 64 sterline (yaklaşık 625 TL) bir fincan kahve satıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 18

    Özge Özpirinçci saçlarına veda etti

    Özge Özpirinçci, uzun saçlarına veda etti. Yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşan 34 yaşındaki oyuncu, kuaförüne yıllardır beklenen değişili gerçekleştirdiği için teşekkür etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 19

    2020 Emmy Ödülleri'ne tüm zamanların en düşük reytingi

    Salgın nedeniyle sanal sahnede, kartondan seyirci karşısında ve oyuncuların internet üzerinden bağlanmasıyla gerçekleştirilen 72. Emmy Ödülleri töreni, ekran başındaki izlenirliliğiyle hayal kırıklığı yarattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Polis James Bond'un çalınan silahlarını arıyor

    İngiltere'de polis, James Bond filmlerinde kullanılan ve geçen mart ayında çalınan silahların bulunabilmesi için halktan yardım istedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca desteklenecek özel tiyatrolar açıklandı

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, 199 profesyonel, 75 çocuk oyunu ve 54 geleneksel olmak üzere 328 özel tiyatronun projesine 12 milyon lira dağıtacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Jackie Chan model oldu
    Chan Kong-Sang ya da Jacke Chan Sing Lung ya da bilinen adıyla Jackie Chan; dövüş ustası, aktör, yönetmen, yapımcı, senarist, dublör, dublör koordinatörü, ses dublajcısı, kameraman ve şarkıcı unvanlarına bir yenisini daha ekledi. 66 yaşındaki Chan, Paris Moda Haftası'nda podyuma çıktı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Acun Ilıcalı'nın 'Haydi Şimdi' kampanyasına toplanan rakam açıklandı

    Acun Ilıcalı tarafından uzaktan eğitime başlayacak olan fakat dizüstü bilgisayarı olmayan öğrenciler için düzenlenen kampanyada 7.5 milyon lira toplandı. SMS'ler ile birlikte toplam bağış 10 milyon lirayı bulacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Ellen DeGeneres'ten suçlamaların ardından özür

    Eski çalışanının zorbalık ve hakaret suçlamalarının ardından ünlü sunucu ve komedyen Ellen DeGeneres uzun bir aradan sonra ekran karşısına çıktı. DeGeneres, "Birinizi hayal kırıklığına uğrattıysam, duygularını incittiysem özür dilerim. Bunun için çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Anadolu'da 2 bin 100 yıl önce hayat nasıldı?


    Antalya’nın Demre ilçesindeki arkeolojik kazılarda öyle bir keşif yapıldı ki, kazının başkanı Prof. Nevzat Çevik bu keşfe bir şiir yazdı, öğrencileri de buluntularla animasyon filmi çekti. 2100 yıl önce Anadolu’da yaşayanlar ne üretir, ne yer, ne içerdi? Nasıl giyinir, günlük yaşamlarında nelerle uğraşırlardı? İnançları neydi, eğlence hayatları nasıldı?

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Moda devi Chanel'den Chenonceau Şatosu'nda defile

    Corona günlerinde dijital defilelerin ağırlıklı olarak yapılmasının ardından moda devi Chanel, Chenonceau Şato'nda bir defileye imza atmaya hazırlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Sefirin Kızı tekrar bölümüyle çarşamba günü Star’da

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi Sefirin Kızı tekrar bölümüyle 23 Eylül Çarşamba günü Star’da.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Will Smith'in okulunda Scientology tarikatının eğitimlerini verdiği iddia edildi


    Scientology'e üye olduklarını reddeden Will ve Jada Smith'in sahibi oldukları okulda tarikatın kitaplarını ve eğitimini kullandığı iddia edildi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Casey Bloys'tan Succession, Euphoria, Watchmen ve Game of Thrones açıklaması

    HBO Başkanı Casey Bloys, Succession, Euphoria, Watchmen dizilerinin geleceği ve hazırlık aşamasındaki Game of Thrones spin-off‘unun yayın tarihi hakkında açıklamalarda bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Bergüzar Korel 16 ay sonra sahnede

    Bergüzar Korel, bir süre ara verdiği ‘Kızlar ve Oğlanlar’ tiyatro oyunuyla, 16 ay sonra sahneye dönüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Roma mimarisi Mastaura Antik Kent gün yüzüne çıkıyor

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Adnan Menderes Üniversitesi ve Kültür Turizm İl Müdürlüğü iş birliğiyle üç ay önce başlatılan Mastaura Antik Kenti Arkeolojik Yüzey Araştırmaları çalışmaları tamamlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Gölgeler İçinde Moskova Film Festivali’nde

    İlk filmi Zerre’yle ulusal ve uluslararası festivallerden birçok ödül kazanan Erdem Tepegöz’ün yeni filmi Gölgeler İçinde, dünyanın önemli film festivallerinden 42. Moskova Uluslararası Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümüne davet edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Yüzüklerin Efendisi'nin Galadriel’i Morfydd Clark: Tecritte çekimler kesinlikle tuhaf


    J.R.R. Tolkien’in yarattığı Orta Dünya’nın İkinci Çağı’nda geçecek ve Amazon’da yayımlanacak dizide Yüzüklerin Efendisi evreninin en çok sevilen karakterlerinden biri olan Galadriel’in gençliğini canlandıracak Morfydd Clark, verdiği yeni röportajda diziye dair konuştu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 34

    İyi Günde Kötü Günde tekrar bölümüyle perşembe günü Star'da

    Star’ın yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde’nin başrollerinde Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer alıyor. İyi Günde Kötü Günde, tekrar bölümüyle 24 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Star’da.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Osman Hamdi Bey Müzesi restore edilecek

    Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan ünlü ressam Osman Hamdi Bey’in müze olarak kullanılan köşkünün kapısına kilit vuruldu. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Valiliği'nce oluşturulan fondan müzenin restorasyonunun yapılacağını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 36

    Bakanlık Sion Hazinesi için harekete geçti


    Türkiye, Anadolu’dan yasadışı yollarla kaçırılan kültür varlıklarının peşini bırakmıyor. Şimdi sırada 1963 yılında Antalya Kumluca ilçesi Hacıveliler Köyü'nden ABD’ye kaçırılan ve MS 6’ncı yüzyıla tarihlenen 18 parçalık Sion Hazinesi var.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 37
    Tiyatronun usta ismi: Hadi Çaman

    Tiyatro oyuncusu, oyun yazarı ve çevirmen Hadi Çaman, ölümünün 12. yılında anılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 38

    Yol vermeyen araca çarpıp sürükleyen Yıldız Tilbe'nin cezası belli oldu

    İzmir Çeşme’de kendisine yol vermeyen kadın sürücünün aracına çarpıp onu metrelerce sürükleyen şarkıcı Yıldız Tilbe'nin cezası belli oldu. Tilbe, 3 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 39

    1624 yıllık mozaikler için kurtarma kazısı

    Mardin'in Derik ilçesinin Göktaş Mahallesi'nde kaçak kazıda bulunan 396 yılında inşa edilen kiliseye ait olduğu belirlenen mozaiklerin bulunduğu alanda kurtarma kazısı başlatıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 40

    Şükran Ovalı Menajerimi Ara dizisine konuk

    Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara'nın bu akşamki bölümüne konuk olan Şükran Ovalı’nın sahneleri çok konuşulacak. Yayın öncesi paylaşılan ön izleme sahnesinde Şükran Ovalı kadınların sinema ve dizi sektöründe maruz kaldığı eşitsizliklere dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 41

    Ezo Gelin çorbasına Oğuzeli tescili

    Yaşam öyküsü, güzelliği, aşkı ve memleket özlemiyle filmlere ve türkülere konu olan Ezo Gelin'in yokluk ve kıtlık zamanında yaptığı çorba 'Ezo Gelin çorbası' Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Coğrafi İşaret (Geleneksel Ürün Adı) alarak, Oğuzeli adına tescillendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 42

    DİKA'dan Dara Antik Kenti'ne 4 milyon liralık destek

    Dicle Kalkınma Ajansı'nın yürütücüsü olduğu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın "Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı" çerçevesinde, Mardin Müze Müdürlüğü'nce uygulanan "Dara Antik Kenti Örenyeri Çevre Düzenlemesi ve Restorasyon Projesi" için 4 milyon lira destek sağlanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 43

    Euromos'taki kazı çalışmaları heyecanlandırıyor

    Muğla'nın Milas ilçesindeki, Zeus Tapınağı'nın da yer aldığı Euromos Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarında bulunan parçalar, restore edilerek arkeoloji bilimine kazandırılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 44

    Hatay'ın Reyhanlı humusu ve beyaz soğanı için coğrafi işaret başvurusu

    UNESCO gastronomi alanında 'Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil edilen Hatay'da, Reyhanlı humusu ile beyaz soğan için coğrafi işaret tescili başvurusunda bulunuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 45

    Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında İbrahim Tatlıses sürprizi

    Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, sürprizleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Programda çiğ köfte yapıldığını izleyen İbrahim Tatlıses, yakın arkadaşı Demet Akalın’ı telefonla arayarak sürpriz yaptı. Çiğ köftenin hangi yöreye ait olduğuna yönelik tartışmanın üzerine arayan Tatlıses, herkesi şaşırttı. Çiğ köfte yapmanın inceliklerini de anlatan ünlü sanatçı, İbo Show'un ne zaman başlayacağının sorulması üzerine "Yakında" diyerek cevap verdi. Tatlıses, telefon sürprizinin ardından Demet Akalın’dan Türkan isimli şarkıyı kendisi için seslendirmesini istedi.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız