Magazin ve sanat turu (27 Ocak 2021)

27 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 27.01.2021 - 17:17 Son Güncelleme : 27.01.2021 - 18:10

  • 1

    İngiliz model Daisy Lowe'dan taciz açıklaması

    Rock grubu Bush'un solisti Gavin Rossdale ile model Pearl Lowe'un kızı olan İngiliz model Daisy Lowe, henüz 19 yaşındayken tacize uğradığını açıklayarak o günlerde yaşanan olayı anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Paylaştığı video kurgu çıkınca gözaltına alınan YouTuber Fariz serbest bırakıldı

    Bağcılar'da geçtiğimiz günlerde su ve mendil satan bir çocuğun açım diyen bir kişiye para verdiği videolar sosyal medya da paylaşılmıştı. Konuyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri ve kaymakamlık olayın kurgu olduğunu ortaya çıkardı. Gözaltına alınan YouTuber Fariz B. serbest bırakıldı. Fariz B. hakkında adli kontrol tedbirleri uygulanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Kate Hudson pandemide ebeveynliğin zorluğunu anlattı: Saçımı süpürge ediyorum


    Üç farklı babadan, üç çocuk yetiştiren Amerikalı oyuncu Kate Hudson pandemi döneminde yaşadığı zorlukları anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 4
    No Time To Die zamana yenildi, yeniden çekimler gündemde


    Geçen yıl mart ayında vizyona girmesi gerekirken dört kez ertelenen Daniel Craig'in başrolünde oynadığı, No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) zamana yenildi. Filmde sporsorluklar için kullanılan teknolojik ürünlerin tarihinin eskimesi, bazı sahnelerin yeniden çekimini gündeme getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Elliot (Ellen) Page ile Emma Portner boşanıyor

    Trans olduğunu açıkladıktan sonra adını Ellen yerine Elliot Page olarak değiştiren yıldız oyuncu ile Emma Portner boşanma kararı aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Pamela Anderson: Sosyal medya zihin kontrolü için kullanılıyor


    Sosyal medyayı bıraktığını açıklayan Pamela Anderson "Platformlar zihin kontrolü için kullanılıyor" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    Yönetmen ve yapımcı Luc Besson'a tecavüz suçlaması

    Yönetmen ve yapımcı Luc Besson, oyuncu Sand Van Roy'a tecavüzle suçlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Erdil Yaşaroğlu'ndan baskın ve telif açıklaması


    Erdil Yaşaroğlu'nun karikatürlerini paylaşan kişilere telif davası açıldığı, hatta evlerinin polis tarafından basıldığı öne sürüldü. Daha önce de çıkan bu iddialara yanıt veren 50 yaşındaki karikatürist, Twitter hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9

    Messi ve ailesi Fransızca eğitimi alıyorY

    ıldız futbolcu Lionel Messi, ailesiyle birlikte Fransızca derleri almaya başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Anne Hathaway'den Oscar itirafı: Mutlu taklidi yaptım


    Anne Hathaway, 2013’te kazandığı Oscar ödülü kazandığı gece mutlu taklidi yaptığını itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 11

    İstinaf Mahkemesi Ebru Gündeş'in beraat kararını onadı

    Beykoz Kanlıca'daki yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanuna'na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla yargılanan Ebru Gündeş hakkında verilen beraat kararı İstinaf Mahkemesi'nce onandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Harvey Weinstein mağdurlara 17.1 milyon dolar ödeyecek


    ABD’de 100’den fazla kadının cinsel saldırıyla suçladığı cezaevindeki film yapımcısı Harvey Weinstein, 50’den fazla mağdura 17.1 milyon dolar ödeyecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13
    Jennifer Lopez: Bana yalancı demeyin

    51 yaşına gelmesine rağmen hala yıllara meydan okuyan Jennifer Lopez, takipçilerinin botoks iddialarına neden tepki gösterdiğini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14

    Ana De Armas, Marilyn Monroe'nun sesi için 9 ay çalıştı

    Ana De Armas'ın Marilyn Monroe'yu canlandıracağı filmde Monroe'nun sesini taklit edebilmek için 9 ay boyunca zorlu bir çalışma süreci geçirdiğini anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Akrep'in Duru'su Aslı Melisa Uzun'dan pilates paylaşımı


    Podyumda; sahnede, beyazperdede ya da televizyon ekranlarında görmeye alışık olduğumuz ünlü isimler spor yaparken fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor. Kimi formunun sırrını gözler önüne sermeyi amaçlıyor kimi ilham vermeyi. Son olarak Star TV'nin sevilen dizisi Akrep'te Duru karakterini canlandıran Aslı Melisa Uzun, pilates yaparken çekilmiş eğlenceli fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. İşte Uzukn gibi formunu ve sağlığını spora borçlu olan Türk ve yabancı ünlüler...


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 16

    Aizanoi Antik Kenti'nde 'Roma'nın sikke koleksiyonu' bulundu

    Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde, "İkinci Efes" olarak da nitelendirilen Aizanoi Antik Kenti'ndeki çayda yürütülen kazılarda bir testide, Roma Cumhuriyeti dönemine ait koleksiyonlarda da ender görülen 651 gümüş sikke bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Charlize Theron alışverişte tanınmamak için her şeyi yaptı


    Hollywood yıldızı Charlize Theron'un alışveriş yaparken tanınmamak için tercih ettiği; simsiyah kıyafeti, aynı renkteki şapka ve maskesi işe yaramadı.Theron alışverişte tanınmamak için her şeyi yaptı

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 18

    Aşık Veysel'e ait olduğu iddia edilen sözlere torunu Gündüz Şatıroğlu'ndan açıklama: Dedeme ait değil

    Ünlü Halk Ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'na ait olduğu iddiasıyla sosyal medyada sıklıkla paylaşılan, "Benim sana verebileceğim çok şey yok aslında. Çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen" sözü tartışma konusu oldu. Aşık Veysel'in torunu Gündüz Şatıroğlu'nun bu sözlerin dedesine ait olmadığını açıklamasına, konunun uzmanları da destek verdi. Halk bilimci, yazar ve emekli öğretim üyesi Dr. Doğan Kaya da, "Ben yıllarca yaptığım araştırmalarda da böyle bir söze rastlamadım. Zaten bu Veysel'in üslubuna benzemiyor" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Batmobile’in kopyası satılıyor


    Dünyaca ünlü çizgi roman serisi Batman’den uyarlanan başrolünde Michael Keaton’ın yer aldığı 1989 yapımı Batman ve 1992 yapımı Batman Dönüyor filmlerinde kullanılan klasik Batmobile’in birebir kopyasının 20 Mart’ta satışa çıkacağı açıklandı. Satış kararı birçok filmde neredeyse başrol oyuncusu kadar gördüğümüz otomobil modelleri akıllara getirdi. Onlar her ne kadar Oscar’a aday gösterilmeseler de markalarına hem tanınırlık hem de para kazandırıyorlar. Karşınızda sinema tarihinin ikonik arabaları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    İstanbul Modern "Oscar'ın Kısaları" seçkisini seyirciyle buluşturuyor

    İstanbul Modern Sinema'da kısa film gösterimleri "Oscar'ın Kısaları" seçkisiyle yarın başlayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21
  • 22

    Sezer İnanoğlu (Sezercik) kızının velayetini almak istiyor

    Sezer İnanoğlu (Sezercik) kızının velayetini almak için mahkemeye başvurdu. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Akrep 8. yeni bölüm 2. fragmanı


    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TVnin yeni dizisi Akrepin 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akrep, heyecan ve gerilimin zirve yapacağı sekizinci bölümüyle 28 Ocak Perşembe akşamı STAR TV ekranında olacak.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 24

    Gaziantep'te tescilli 'nohut dürümü' sevinci

    Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"na giren ilk kent olan Gaziantep'te "nohut dürümü"nün tescillenmesi hem ustaları hem de vatandaşları sevindirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Altınoluk Antandros Antik Kenti'nde kazılar yıl boyu sürecek

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürcan Polat başkanlığındaki heyet tarafından yürütülen Antandros Antik Kenti kazılarının yıl boyu yapılacağı bildirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Günlük burç yorumları - 27 Ocak 2021

    İhtiras, tutku, aşk... Hepsi bu sinemada!

    Maddi, manevi her konuda savrulabileceğimiz, duyarlılığımızın en üst noktada dolanabileceği bir gün gibi durmakta. O nedenle anlamlandırmakta zorlanabiliriz günü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 27

    Survivor SMS oylaması sonuçları nasıl oldu? Survivor'da kim elendi, Survivor Bahar kimdir? (26 Ocak 2021)


    Survivor'da kimler eleme adayı oldu, Survivor'a kim veda etti? sorularının cevapları belli oldu. Ünlülerin ilk iletişim ödülünü kazandığı Survivor son bölümde; SMS birincisi seçilen Poyraz eleme potasına Duygu'yu gönderirken, İsmail, Bahar'ın ismini söyledi. Böylece Aleyna, İlayda, Duygu ve Bahar haftanın eleme adayları oldu. Ada konseyinde en az oyu alan Bahar Survivor'a veda etti. İşte 26 Ocak Salı günü Survivor'da yaşananlardan ayrıntılar ve haftaya damga vuran olaylar.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız